Afbeelding

Geslaagde fundraising soroptimisten voor vrouwen in Afghanistan

Algemeen Regio nieuws

(Persbericht) Op 11 juni organiseerde de lokale Soroptimistclub Wassenaar/Voorschoten als onderdeel van diverse fundraisingsacties een wijnproeverij. Op een zonovergoten bijeenkomst op landgoed Duivenvoorde werd ruim € 1.000 opgehaald ter ondersteuning van vrouwen in Afghanistan.

Sinds eind 2021 voert deze club actie voor dit doel. Inmiddels zijn al tientallen gezinnen geholpen met basisproducten en stookmiddelen. Met de opbrengst van de wijnproeverij kunnen nog eens vier gezinnen twee maanden worden gesteund.

De wijnproeverij is geweest, maar de actie gaat door. Nog de hele zomer kan voor € 55,- een doos met zes heerlijke frisse zomerwijnen worden besteld. Per verkochte zomerbox gaat € 10,- naar onze actie. Voor meer informatie en bestellen is het contactadres soroptimistclubwassenaar@gmail.com.

Wie of wat zijn Soroptimisten?
Soroptimistclub Wassenaar/Voorschoten e.o. is onderdeel van de grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Hun doel is het wereldwijd verbeteren van de positie en de rechten van vrouwen en meisjes. Soroptimist staat letterlijk voor Sorores (zusters) die het beste, optimum, nastreven.De club Wassenaar/Voorschoten e.o. is opgericht op 6 oktober 1984 en telt op dit moment ruim 40 leden. De leden zijn werkzaam, of werkzaam geweest, in zeer uiteenlopende functies en beroepen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 1 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 3 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 4 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 9 uur geleden 4
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10