Afbeelding
Foto: VSK

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar zoekt directeur

Algemeen Regio nieuws

De bibliotheek Voorschoten-Wassenaar zoekt per direct een directeur voor 24 tot 30 uur per week. Men is op zoek naar een strategisch sterke, doortastende en verbindende directeur die de organisatie in een volgende fase wil leiden. Met vaste hand, grote politieke sensitiviteit en een warm hart voor het professionele team. Ben of ken jij onze nieuwe directeur? Solliciteer direct! Kijk voor meer info op obvw.nl

Verder is de bieb op zoek naar een officemedewerker voor 24 uur per week. Wij zoeken een daadkrachtige collega die graag overal iets vanaf weet en een echte regelaar is. Jij bent een belangrijke schakel in onze organisatie. Als officemedewerker heb je een breed takenpakket waardoor je dag nooit saai is. Bij de bibliotheek moet er veel in goede banen geleid worden. Kortom: een functie vol verschillende werkzaamheden in een uitdagende omgeving voor 24 uur per week.
Ben of ken jij onze nieuwe collega? Bekijk deze, en andere vacatures via obvw.nl/vacatures.

Boetevrij lenen met Bieb Onbezorgd
Ai! Weer te laat met het terugbrengen van je boeken? Met Bieb Onbezorgd heb je daar geen last meer van, je leent compleet boetevrij! Met het Onbezorgd abonnement leen je 15 materialen voor 6 weken én boetevrij. Bekijk al jouw voordelen op www.obvw.nl/lidworden en stap gelijk over!

Besparen op kofferruimte?
Lees jouw favoriete boeken op je tablet of e-reader met de Online Bibliotheek! Mocht je er niet uitkomen hoe het werkt, dan staan de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur klaar om je te helpen. Elke dinsdag van 10 tot 12 uur in Bibliotheek Voorschoten en van 14 tot 16 uur in Wassenaar.