Afbeelding
Foto: Buro JP

Kom ook naar de Leidse Hooidagen

Algemeen Regio nieuws

Van donderdag 18 t/m zondag 21 augustus van 10.00 tot 16.00uur worden de Leidse Hooidagen gehouden in Polderpark Cronesteyn. Dit jaar bestaan ze 10 jaar en dat gaan we vieren! 

Tijdens dit feestje in de natuur kun je naast de bekende klassiekers zoals je eigen broodje bakken, op slootsafari en pijl en boog maken ook een aantal extra activiteiten verwachten. Zo kun je luisteren naar spannende natuurverhalen rond een echt kampvuur, waterproefjes doen met de duinwachter en op de Natuurlijk navigeren-speurtocht dwars door de moerastuin. Ook kun je meedoen aan de Hooi Spelen met activiteiten als de hooi-glijbaan, bouwen met bamboe of in een levensgrote katapult.

“Tijdens de Hooidagen kunnen kinderen met hun ouders zoveel verschillende activiteiten en dusook ervaringen opdoen: Van een snoepje maken van brandnetel tot een broodje bakken op eenhoutvuurtje. Juist deze afwisseling, in het groen, maakt het zo leuk. Zo’n dag in de natuur gun ik iedereen!” - Quote Marlieke Spijker, al 7 jaar betrokken als vrijwilliger.

Tickets zijn € 6,00 per persoon en kunnen vooraf geboekt worden via leidsehooidagen.nl. Het laatste nieuws vind je op: facebook.com/leidsehooidagen

Naar buiten! organiseert de Leidse Hooidagen in opdracht van de gemeente Leiden. Met dank aan Fonds 1818 en vele partners uit de Leidse regio.