Afbeelding
Foto: Aptroot Huiswerkbegeleiding

Begin het schooljaar gelijk goed met Aptroot Huiswerkbegeleiding

Algemeen Regio nieuws

Nog een week en dan beginnen de scholen weer. Ben je brugpieper of zit je in een hogere klas, begin het schooljaar dan gelijk met goede cijfers en schrijf je in bij Aptroot Huiswerkbegeleiding. 

‘De overgang van lagere school naar middelbare school is best lastig’, zeggen Joost en Debby van de Ven-Zitman. Zij namen in juli de huiswerkbegeleiding over van Heleen Aptroot. ‘Speciaal voor deze groep is er de ‘brugklas opstart weken’ waar kinderen leren plannen, leren organiseren van het huiswerk en leren te leren. De eerste twee maanden voor de prijs van zes weken. Uiteraard zijn wij er ook voor de hogere klassen en de basisschoolleerlingen. 

En dat Aptroot huiswerkbegeleiding werkt blijkt wel uit de cijfers. Alle leerlingen van Aptroot Huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen van afgelopen jaar, zijn geslaagd voor hun eindexamen. Een 100% score. ‘Daar zijn we natuurlijk apetrots op’, zeggen Joost en Debby die het hoge niveau ook dit jaar handhaven. 

Meer weten? Kijk op aptroothuiswerkbegeleiding.nl. Inschrijven kan telefonisch via nummer 0653504830 of stuur een mail naar joost@aptroothuiswerkbegeleiding.nl. 

Aptroot Huiswerkbegeleiding is gevestigd aan de Lange Kerkdam 2 in Wassenaar (in het voormalige Rabobank gebouw).

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 10 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 13 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 19 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 23 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9