Afgelopen vrijdag ontving de voorzitter van de 3 October Vereeniging, Rik Kamps, de eerste 3 October tompouce van 2022 van Johan van Maanen
Afgelopen vrijdag ontving de voorzitter van de 3 October Vereeniging, Rik Kamps, de eerste 3 October tompouce van 2022 van Johan van Maanen Foto: Emile van Aelst

Tompouces eten voor 3 october Leidens Ontzet

Algemeen Regio nieuws

(Persbericht) We kunnen weer smullen voor Leidens Ontzet. Vorig jaar kwam Bakker van Maanen op het idee om speciale rood-witte tompouces te verkopen, waarvan per tompouce 25 cent aan de 3 October Vereeniging wordt geschonken. Vanaf maandag 26 september zijn deze 3 October tompouces weer verkrijgbaar. 

Bakker van Maanen verkoopt de tompouces in de winkels in Leiden en de Leidse regio: Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten (op de Schoolstraat). Het is de bekende tompouce, verpakt in een 3 October-jasje: rood-witte bovenkant en een speciaal 3 October-schildje.

Per verkochte tompouce, schenkt Bakker van Maanen 25 cent aan de 3 October Vereeniging. Dit bedrag zal worden gebruikt om twee evenementen nog verder uit te bouwen: 

-        De Minikoraal; het grootste zangevenement voor leerlingen uit groepen 7 en 8 van het uit het basis- en speciaal basisonderwijs uit Leiden en de ommelanden.

-        3 October on Tour; het evenement waarbij de 3 October Vereeniging Leidens Ontzet naar mensen met een beperking brengt.

Afgelopen vrijdag ontving de voorzitter van de 3 October Vereeniging, Rik Kamps, de eerste 3 October tompouce van 2022 van Johan van Maanen. Rik Kamps: “We hopen dat dit jaar er nog meer mensen gaan smullen van deze 3 October tompouces. Met iedere hap helpen ze Leidens Ontzet nog leuker te maken voor deze specifieke doelgroepen. Smullen met een goed doel dus, smullen voor Leidens Ontzet.”

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 14 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 16 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 17 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 22 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10