Afbeelding

DELTA Netwerk gaat glasvezel aanleggen in Voorschoten

Algemeen

Persbericht DELTA Netwerk.

DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Voorschoten om de inwoners te voorzien van snel en stabiel internet en haarscherpe TV. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd! DELTA Netwerk heeft het voornemen op korte termijn te starten met de aanleg van glasvezel in Voorschoten.

Om bij zoveel mogelijk woningen een aansluiting op het supersnelle netwerk te maken, komt er vanaf 17 oktober 2022 een medewerker langs om te kijken waar de aansluiting in de woning gemaakt mag worden. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning.

Inwoners worden vooraf persoonlijk geïnformeerd.?De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van snel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten.

Informatieavonden
Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens een informatieavond. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavonden zullen plaatsvinden op dinsdag 8 november en dinsdag 15 november 2022 in het Bondsgebouw, Leidseweg 100 (achter de Laurentiuskerk) in Voorschoten. Inloop vanaf 19:00 uur; presentatie start om 19:30 uur.

Online informatieavond
Inwoners kunnen ook de online informatieavond bijwonen op donderdag 17 november 2022 vanaf 19.30 uur. Tijdens de presentatie van 45 minuten informeren wij over de aanleg en voordelen van glasvezel. Via de chat kan men vragen stellen. Deze online informatieavond volg je via computer, tablet of telefoon. Aanmelden voor deze avond kan via deltanetwerk.nl/voorschoten.

Glasvezel Informatiepunt?
Gedurende het traject worden inwoners van Voorschoten persoonlijk geïnformeerd. DELTA Netwerk zal een Glasvezel Informatiepunt openen. Deze speciaal ingerichte ‘winkel’ aan het Treubplein 1 in Voorschoten is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18.00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden. Aanstaande zaterdag 15 oktober is de feestelijke opening van het Glasvezel Informatiepunt. Voor kinderen ligt een presentje klaar.

Over DELTA Netwerk
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 30.000 glasvezelaansluitingen per maand. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.

Kijk voor meer informatie over glasvezel op deltanetwerk.nl/voorschoten

______________________________________

Nieuws overzicht

Afbeelding
Bliksemactie voor Oekraïens jeugdkoor levert € 5.250,- op 1 uur geleden 1
Afbeelding
De VoorschotenLoop houdt unieke 10 Engelse mijl intact 3 uur geleden
Afbeelding
Cultuur in het dorp nog beter op de kaart zetten 4 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek gaat duurzaam met Albert Heijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente wil meer aandacht voor toegankelijkheid 22 uur geleden