Afbeelding
Foto:

Otori Omakase in Voorschoten, een Japanse culinaire belevenis

Algemeen

Een aangename verrassing die zeker naar meer smaakt, kopt de Gouden Pollepel, na de kennismaking met Otori Omakase  in Voorschoten.

Veel Voorschotenaren hebben inmiddels al kennis gemaakt met de verfijnde Japanse keuken van Otori, maar dankzij de recensies van onder andere De Gouden Pollepel in het AD komen er nu ook steeds meer mensen uit de regio naar Voorschoten om met dit restaurant kennis te maken.

Een diner bij Otori betekent niet alleen genieten van de gerechten, maar door de inrichting en oosterse sfeer in het restaurant voel je je er helemaal ‘Zen’ worden, de drukte die je buiten het restaurant ervaart glijdt bij binnenkomst meteen van je af. Als je dan ook zo ‘Zen’ bent, dan wil je ook helemaal niet op een menukaart gaan zoeken, nee dan laat je je verrassen met het Omakase-menu, (Omakase betekent: ‘laat het maar over aan de kok’, en omdat de kok natuurlijk maakt wat hij zelf lekker vindt, kun je er op rekenen dat het goed zit! Alle producten zijn dagvers en u kunt zelf de chef aan het werk zien in de keuken van Otori. Otori is geopend voor het diner van woensdag tot en met zondag en voor de lunch op vrijdag tot en met zondag. Het wordt aanbevolen om te reserveren, dat kan via de website www.otori.nl.

Zoekt u een exclusieve ervaring in uw eigen omgeving? Dan kan de chef en de gastvrouw bij u thuis een bijzonder diner verzorgen, het menu wordt in overleg samengesteld.

Otori Omakse
Kerkplein 5
Voorschoten
06 22107818
071.7854968

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kom handballen bij HVV'70! 11 uur geleden
Afbeelding
Op hol geslagen os houdt hulpdiensten flink bezig 16 uur geleden
Burgemeester Stemerdink wist niet wat ze zag en maakte tientallen foto's.
Ook vanavond is het Noorderlicht te zien 19 uur geleden 1
Afbeelding
Instappen maar weer!!! 10 mei, 13:00
Afbeelding
Bezoek Berbice op 20 mei: Dag van het Kasteel 10 mei, 11:18