Afbeelding

Hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek

Algemeen

Belastingaangifte, het kan een moeilijke klus zijn. Daarom biedt de bibliotheek inwoners van Voorschoten de mogelijkheid om met hulp van vrijwilligers de Belastingaangifte 2022 (kosteloos) in orde te maken. Daar zitten wel wat voorwaarden aan. 

In Voorschoten zijn de vrijwilligers op dinsdag 14 maart, 21 maart en 28 maart, en 4 april, 11 april, 18 april en 25 april aanwezig.

Het is belangrijk dat je een afspraak maakt. Dat kan bij de balie van de bibliotheek of via website www.obvw.nl. Je ontvangt een afspraakbevestiging als de datum en tijd ook daadwerkelijk mogelijk is. Zonder afspraak word je niet geholpen. Een afspraak duurt 45 minuten. Wil je een afspraak maken voor een gezamenlijke aangifte met je partner? Dat kan, één afspraak is hiervoor voldoende.

Het gaat om eenvoudige belastingaangiften in box 1 en box 3. Inkomensgrenzen € 31.998 voor alleenstaande en € 40.944 voor gehuwden/samenwonenden. Valt jouw inkomen hierboven dan bieden wij geen hulp aan. Tijdens je afspraak doen we ook een toeslagencheck. Het belastingspreekuur is niet bedoeld voor zzp-ers en ondernemers.

Om je goed te kunnen helpen is het belangrijk dat je alle benodigde documenten meeneemt en je mobiele telefoon met DigiD-app. Heb je nog geen DigiD of is de sms-controle niet ingesteld? Maak dan eerst een afspraak bij de formulierenbrigade.

Heb je vragen? Dan kun je je richten tot de bibliotheekmedewerkers of bij Voorschoten Voor Elkaar. Bibliotheek Voorschoten: 071-5615678 of voorschoten@obvw.nl,
Voorschoten Voor Elkaar: 071-5619001

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybaljongens Gemini-Kangeroes zoeken teamleden 1 uur geleden
AED bij de ingang appartementengebouw Waddingerhoorn
Het Fortuyn van Voorschoten ook hartveiliger 2 uur geleden
Voorschotense Rozan De Vries-Zonneveld werd tot haar eigen verbazing niet alleen uitgeroepen tot Hairdresser van het jaar maar kreeg ook nog de eerste prijs in de categorie Dames Regio Zuid-Holland.
Voorschotense Rozan uitgeroepen tot Hairdresser of the Year 20 uur geleden 4
Tekst en foto: Daan Parlevliet
Dames 1 TV Forescate winnen van Alta Amersfoort 14 mei, 07:59
Het was nog lang gezellig bij het toernooi!
Club van 100 Sponsortoernooi 2024 weer groot succes 13 mei, 17:56