Afbeelding

Activiteiten Theehuis Jansland tijdens autismeweek

Algemeen Regio nieuws

Tijdens de autismeweek van 25 maart t/m 2 april 2023 worden er bij Theehuis Jansland verschillende activiteiten georganiseerd in samenwerking met Stichting Happy Flower en Phila del Art. 

Woensdag 29 maart tussen 10 uur en 16 uur fleurt Stichting Happy Flower het theehuis op met een bloemenmarkt. De medewerkers van Happy Flower maken met veel aandacht prachtige bloemcreaties. Happy Flower biedt leer - en werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking (https://stichtinghappyflower.nl/).

Vrijdag 31 maart tussen 10 uur en 14 uur zorgt Phila del Art voor extra kleur in het theehuis. De beeldend kunstenaars exposeren hun gevarieerde werken. Phila del Art is een leer- werkplaats voor beeldende kunst. Mensen die (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben worden hier opgeleid in de kunstdisciplines tekenen en schilderen, textiel en keramiek. Het doel van het leertraject is om de creatieve ontwikkeling en de vakkennis te vergroten. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan sociale- en persoonlijke ontplooiing en het vergroten van de zelfstandigheid (https://philadelart.nl/). 

Kijk voor alle actuele informatie en de activiteiten in het theehuis tijdens de autismeweek op de website: www.theehuisjansland.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Dit weekend gaat de zomertijd in 4 uur geleden
Afbeelding
22 Nieuwe Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bomen in het Berkhoutpark 11 uur geleden
Afbeelding
Feyenoord komt naar Voorschoten! 23 mrt., 10:29
Afbeelding
Laurentiusorgelconcert met 21-jarige Maarten Wilmink 22 mrt., 15:55