Afbeelding

Activiteiten Theehuis Jansland tijdens autismeweek

Algemeen Regio nieuws

Tijdens de autismeweek van 25 maart t/m 2 april 2023 worden er bij Theehuis Jansland verschillende activiteiten georganiseerd in samenwerking met Stichting Happy Flower en Phila del Art. 

Woensdag 29 maart tussen 10 uur en 16 uur fleurt Stichting Happy Flower het theehuis op met een bloemenmarkt. De medewerkers van Happy Flower maken met veel aandacht prachtige bloemcreaties. Happy Flower biedt leer - en werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking (https://stichtinghappyflower.nl/).

Vrijdag 31 maart tussen 10 uur en 14 uur zorgt Phila del Art voor extra kleur in het theehuis. De beeldend kunstenaars exposeren hun gevarieerde werken. Phila del Art is een leer- werkplaats voor beeldende kunst. Mensen die (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben worden hier opgeleid in de kunstdisciplines tekenen en schilderen, textiel en keramiek. Het doel van het leertraject is om de creatieve ontwikkeling en de vakkennis te vergroten. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan sociale- en persoonlijke ontplooiing en het vergroten van de zelfstandigheid (https://philadelart.nl/). 

Kijk voor alle actuele informatie en de activiteiten in het theehuis tijdens de autismeweek op de website: www.theehuisjansland.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 9 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 11 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 12 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 17 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10