Afbeelding
Foto's: PR

Optreden Dagorkest Vlietstreek groot succes tijdens jubileum Theehuis Jansland

Algemeen Regio nieuws

Afgelopen zaterdag 14 mei stond het optreden van Dagorkest Vlietstreek op het jubileumprogramma bij Theehuis Jansland. Het publiek genoot zichtbaar van het uitgebreide repertoire van de muzikanten tijdens het twee uur durende optreden op het terras van het theehuis. 

Het Dagorkest onder leiding van dirigent Ben Arends bestaat uit muzikanten die hun hobby in verenigingsverband beoefenen. 

Op het feestprogramma tijdens de jubileummaand staan nog drie muzikale optredens, die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij sponsoring van het H.L. Druckerfonds, Stichting Katapult, NUT Voorschoten en Fonds 1818:

Zaterdag 21 mei, 12:30-13:30 uur Duoing!
Zaterdag 21 mei, 15:00-16:00 uur British Schoolband
Zaterdag 28 mei, 15:00-16:30 uur The Tickets.

De leerlingen, vrijwilligers en het bestuur van Theehuis Jansland nodigen u van harte uit om van bovenstaande activiteiten te komen genieten om het 10-jarig jubileum van het Theehuis samen te vieren. Kijk voor actuele informatie over het Theehuis en het feestprogramma op de website www.theehuisjansland.nl


Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 15 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 15 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 15 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 16 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 21 uur geleden