<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto's: PR
Regio nieuws

Optreden Dagorkest Vlietstreek groot succes tijdens jubileum Theehuis Jansland

Afgelopen zaterdag 14 mei stond het optreden van Dagorkest Vlietstreek op het jubileumprogramma bij Theehuis Jansland. Het publiek genoot zichtbaar van het uitgebreide repertoire van de muzikanten tijdens het twee uur durende optreden op het terras van het theehuis. 

Het Dagorkest onder leiding van dirigent Ben Arends bestaat uit muzikanten die hun hobby in verenigingsverband beoefenen. 

Op het feestprogramma tijdens de jubileummaand staan nog drie muzikale optredens, die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij sponsoring van het H.L. Druckerfonds, Stichting Katapult, NUT Voorschoten en Fonds 1818:

Zaterdag 21 mei, 12:30-13:30 uur Duoing!
Zaterdag 21 mei, 15:00-16:00 uur British Schoolband
Zaterdag 28 mei, 15:00-16:30 uur The Tickets.

De leerlingen, vrijwilligers en het bestuur van Theehuis Jansland nodigen u van harte uit om van bovenstaande activiteiten te komen genieten om het 10-jarig jubileum van het Theehuis samen te vieren. Kijk voor actuele informatie over het Theehuis en het feestprogramma op de website www.theehuisjansland.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten