Foto: Walter Lambert
Foto: Walter Lambert

Rotary organiseert badeendjesrace in Leidschendam

Algemeen

Zaterdag 17 juni organiseert Rotary Club Voorschoten-Leidschendam een badeendjesrace. De opbrengst is bestemd voor Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. Ondernemers stelden mooie prijzen beschikbaar.

Het wereldwijde succes van de badeendjesrace komt nu ook naar Leidschendam. Zaterdag 17 juni om 14.00 uur laten Rotaryleden zoveel mogelijk verkochte eendjes te water in de prachtige Konstancin-Jeziornavijver naast Westfield Mall of the Netherlands.

Om mee te doen aan de badeendjesrace koopt u een of meer loten. Het nummer op uw lot komt overeen met het nummer op een eendje. De brandweer van Leidschendam-Voorburg gaat de eendjes naar de finish spuiten. Voor de eendjes die als eersten over de finishlijn komen zijn mooie prijzen te winnen.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door sponsoren, zodat de opbrengst van alle loten naar de goede doelen kan gaan. Dat zijn Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. De winnaars ontvangen telefonisch of per e-mail bericht over hun gewonnen prijs.

Wilt u meer weten of wilt u een of meer eendjes kopen? Ga naar www.rcvl-badeendjesrace.nl.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 16 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 16 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 16 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 16 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 22 uur geleden