Afbeelding

Cultuurproeverij voor nieuwe inwoners in Museum Voorschoten

Algemeen

Vrijdag 2 juni van 16.30 tot 18.30 uur is er een inloop voor nieuw ingekomen Voorschotenaren in het Museum.

Het aanbod aan culturele activiteiten in Voorschoten is groot en gevarieerd. Door het jaar heen kan men genieten van allerlei concerten, voorstellingen en tentoonstellingen, georganiseerd en uitgevoerd door zowel vrijwilligers en amateurs als professionals. Het gaat hierbij om muziek in al zijn vormen, toneel, dans, kunst en geschiedenis. Naast het ‘passief’ genieten is het ook mogelijk actief deel te nemen door lid te worden van een of meer culturele organisaties en verenigingen.

Museum Voorschoten is een organisatie die net als veel andere culturele organisaties uitsluitend werkt met vrijwilligers. Het museum organiseert nu, samen met de Cultuurfabriek Voorschoten (het samenwerkingsverband van de culturele organisaties), een kennismaking.

De nieuwe inwoners worden door de gemeente per brief uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje kennis te maken met de organisaties en hun ruime aanbod.

Museum Voorschoten en de Cultuurfabriek Voorschoten willen met deze bijeenkomst nieuwe inwoners laten ‘proeven’ van het culturele aanbod en hopen dat velen zich aanmelden als lid of als vrijwilliger.

Waar? Museum Voorschoten, Voorstraat 17

Wanneer? Vrijdag 2 juni, inloop vanaf 16.30 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 7 uur geleden
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 8 uur geleden 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 15 uur geleden 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12
Burgemeester Stemerdink ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Jan Spendel.
Honderd jaar sociaaldemocraten in Voorschoten 30 apr, 12:00 1