Alle boeken zijn natuurlijk te leen bij de bibliotheek. Meer informatie is te vinden op obvw.nl. Foto: PR
Alle boeken zijn natuurlijk te leen bij de bibliotheek. Meer informatie is te vinden op obvw.nl. Foto: PR

De mooiste boeken uit de bieb om lekker in de zon te lezen

Algemeen

Bibliotheek Voorschoten aan de Wijngaardenlaan 4 heeft een mooie reeks boeken op een rijtje gezet. 

Atlas: het verhaal van Pa Salt -
Lucinda Riley:
De zeven zussen ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van Pa Salt. Wie is Pa Salt en waarom heeft hij de zussen geadopteerd?

Groeten uit Benidorm - Hendrik Groen: Twee bevriende gepensioneerde stellen gaan in de winter naar Benidorm, waar de spanningen oplopen en er niet veel meer nodig is om de vakantie te laten ontsporen.

Bloedmaan - Jo Nesbø: Harry Hole is psychisch ingestort en weggevlucht uit Oslo. In een bar in Los Angeles probeert hij met drank zijn problemen te vergeten, maar een bejaarde filmactrice in nood dwarsboomt zijn plan. Ze vertelt hem dat ze bedreigd wordt.

Vrouw en vrijheid - Jolande Withuis: Persoonlijk getint betoog voor een kritischer feminisme en tegen identiteitsdenken.

Binnenkort in de bibliotheek:

Vertigo - Emelie Schepp: Een teddybeer in het lichaam van een vermoorde man leidt naar een voormalig politieagent die leeft in een getuigenbeschermingsprogramma. Officier van justitie Jana Berzelius probeert de moordenaar op te sporen, maar het wordt steeds moeilijker om te verbergen wie ze is.

De toekomst van Oranje: Historicus Gerard Aalders onderzoekt in hoeverre ons koningshuis haar langste tijd heeft gehad. Aan de hand van rationele argumenten en op basis van affaires, strapatsen, misstappen en schandalen vraagt hij zich af welke redenen er nog zijn om de monarchie voort te zetten. Aalders komt tot opvallende conclusies.

1989 - Val McDermid: Een Schotse journaliste waagt zich achter het IJzeren Gordijn om iemand te helpen.

De kleine bakkerij in Brooklyn - Julie Caplin: Wanneer Sophie Bennings in New York aankomt, is liefde het laatste waar ze aan denkt. Ze stort zich op haar werk als culinair redacteur bij een magazine. Daar werkt de knappe columnist Todd McLennan, die haar afleidt.

Alkibiades - Ilja Leonard Pfeijffer: Deze rijk gedocumenteerde, historische roman vertelt het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades, de mooiste man van Griekenland.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Nieuw bestuur Vereniging Noord Hofland en Frans Bakker erelid 12 uur geleden
Afbeelding
Veurs Lyceum doet mee aan Rijnlandcup 12 uur geleden
Afbeelding
VVD: Belangrijke stappen voor woningenbouw Voorschoten 20 uur geleden
Afbeelding
Archeo-workshop voor kinderen in Museum Voorschoten 21 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker start campagne 'Voorschoten gaat voor afval scheiden' 5 jun., 11:01 1