Afbeelding
Foto:

De mei-krant staat al online!

Algemeen

De Voorschotense Krant van mei wordt morgen bezorgd maar staat vandaag al online op www.voorschotensekrant.nl! Deze maand worden niet alleen 10.500 kranten in Voorschoten bezorgd,  maar we hebben ook10.000 extra exemplaren laten drukken voor bezorging in een aantal wijken van Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Leiden. Waarom? Omdat wij vinden dat ook mensen van buiten Voorschoten eens moeten komen kijken hoe leuk het hier is, Dat je hier gezellig kunt winkelen, leuke terrassen kunt bezoeken en je kunt genieten in onze vele horecagelegenheden. Daarnaast is er ook veel moois te zien én te beleven, je leest het allemaal in de Voorschotense Krant .

Nee/nee sticker en toch graag de Voorschotense Krant lezen? De krant ligt vanaf vrijdag bij de uitgang van de parkeergarage Deltaplein, bij Hoogvliet Supermarkt, de Jumbo, AH, Cigo Van Beethovenlaan, zwembad Het Wedde, Moerkerks Plantenparadijs, Dierenspeciaalzaak Verhoog, Epskamp Autodeal, leestafels van de horeca, Bibliotheek Voorschoten, Bibliotheek Voorschoten en Bibliotheek Wassenaar (VVV balie), Klanten Contact Centrum Gemeente Voorschoten en natuurlijk digitaal op www.voorschotensekrant.nl, waar overigens ook elke dag het dagelijks nieuws te lezen is.

Heeft u de krant niet ontvangen en geen nee/nee sticker dan kunt u dit ook op onze website www.voorschotensekrant.nl bij Bezorging melden.

NB dankzij onze enthousiaste adverteerders kunt u de krant weer gratis lezen!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Nieuw bestuur Vereniging Noord Hofland en Frans Bakker erelid 11 uur geleden
Afbeelding
Veurs Lyceum doet mee aan Rijnlandcup 11 uur geleden
Afbeelding
VVD: Belangrijke stappen voor woningenbouw Voorschoten 19 uur geleden
Afbeelding
Archeo-workshop voor kinderen in Museum Voorschoten 19 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker start campagne 'Voorschoten gaat voor afval scheiden' 5 jun., 11:01 1