Afbeelding
Foto:

De mei-krant staat al online!

Algemeen

De Voorschotense Krant van mei wordt morgen bezorgd maar staat vandaag al online op www.voorschotensekrant.nl! Deze maand worden niet alleen 10.500 kranten in Voorschoten bezorgd,  maar we hebben ook10.000 extra exemplaren laten drukken voor bezorging in een aantal wijken van Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Leiden. Waarom? Omdat wij vinden dat ook mensen van buiten Voorschoten eens moeten komen kijken hoe leuk het hier is, Dat je hier gezellig kunt winkelen, leuke terrassen kunt bezoeken en je kunt genieten in onze vele horecagelegenheden. Daarnaast is er ook veel moois te zien én te beleven, je leest het allemaal in de Voorschotense Krant .

Nee/nee sticker en toch graag de Voorschotense Krant lezen? De krant ligt vanaf vrijdag bij de uitgang van de parkeergarage Deltaplein, bij Hoogvliet Supermarkt, de Jumbo, AH, Cigo Van Beethovenlaan, zwembad Het Wedde, Moerkerks Plantenparadijs, Dierenspeciaalzaak Verhoog, Epskamp Autodeal, leestafels van de horeca, Bibliotheek Voorschoten, Bibliotheek Voorschoten en Bibliotheek Wassenaar (VVV balie), Klanten Contact Centrum Gemeente Voorschoten en natuurlijk digitaal op www.voorschotensekrant.nl, waar overigens ook elke dag het dagelijks nieuws te lezen is.

Heeft u de krant niet ontvangen en geen nee/nee sticker dan kunt u dit ook op onze website www.voorschotensekrant.nl bij Bezorging melden.

NB dankzij onze enthousiaste adverteerders kunt u de krant weer gratis lezen!

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 10 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 11 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 13 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 17 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 17 uur geleden