Afbeelding
Foto:

De mei-krant staat al online!

Algemeen

De Voorschotense Krant van mei wordt morgen bezorgd maar staat vandaag al online op www.voorschotensekrant.nl! Deze maand worden niet alleen 10.500 kranten in Voorschoten bezorgd,  maar we hebben ook10.000 extra exemplaren laten drukken voor bezorging in een aantal wijken van Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Leiden. Waarom? Omdat wij vinden dat ook mensen van buiten Voorschoten eens moeten komen kijken hoe leuk het hier is, Dat je hier gezellig kunt winkelen, leuke terrassen kunt bezoeken en je kunt genieten in onze vele horecagelegenheden. Daarnaast is er ook veel moois te zien én te beleven, je leest het allemaal in de Voorschotense Krant .

Nee/nee sticker en toch graag de Voorschotense Krant lezen? De krant ligt vanaf vrijdag bij de uitgang van de parkeergarage Deltaplein, bij Hoogvliet Supermarkt, de Jumbo, AH, Cigo Van Beethovenlaan, zwembad Het Wedde, Moerkerks Plantenparadijs, Dierenspeciaalzaak Verhoog, Epskamp Autodeal, leestafels van de horeca, Bibliotheek Voorschoten, Bibliotheek Voorschoten en Bibliotheek Wassenaar (VVV balie), Klanten Contact Centrum Gemeente Voorschoten en natuurlijk digitaal op www.voorschotensekrant.nl, waar overigens ook elke dag het dagelijks nieuws te lezen is.

Heeft u de krant niet ontvangen en geen nee/nee sticker dan kunt u dit ook op onze website www.voorschotensekrant.nl bij Bezorging melden.

NB dankzij onze enthousiaste adverteerders kunt u de krant weer gratis lezen!

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 13 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 22 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37