Afbeelding

Repair Café is op 30 september weer open

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 30 september is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108. Repair Café Voorschoten is altijd op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur geopend, uitgezonderd in de maanden juli en december.

Onze groep vrijwilligers staat dan weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. 

Daarnaast bent u ook welkom voor kapot meubilair, speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen. 

De vorige maand deden wij een oproep voor vrijwillige reparateurs met kennis van elektrische- en elektronische apparaten. Deze oproep leverde 3 nieuwe aanmeldingen op, waarmee wij voorlopig weer vooruit kunnen.

Dit keer doen wij een oproep om schone spullen, zoals koffiezetapparaten, stofzuigers en föhnen aan te leveren. Dus bent u van plan ons met een defect koffiezetapparaat te bezoeken, zorg er dan voor dat u dit toestel eerst zelf thuis reinigt. Voor onze vrijwilligers levert dit tijdwinst op en vergemakkelijkt de inventarisatie en het herstel van deze defecte spullen.   

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage  van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37