Afbeelding

Repair Café op 24 juni

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 24 juni 2023 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108.

Repair Café Voorschoten is in 2023 altijd op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur geopend, uitgezonderd in de maanden juli en december. 

De groep vrijwilligers staan dan weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast ben je ook welkom voor kapot meubilair, speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen zij messen en scharen slijpen. 

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen zij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan zij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Meer weten: www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl 

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum gisteren 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00