Afbeelding
Foto:

Goede voornemens wel volhouden? Plan je Fit boeklancering in Intratuin Lisse

Algemeen

Huisarts Stefan komt naar Intratuin Lisse voor de boeklancering van zijn boek Plan je Fit. Zorg dat je erbij bent en voorkom dat je goede voornemens in de eerste maand al sneuvelen! 80 % van de goede voornemens sneuvelt in de eerste maand. Dat kan anders! En daarom lanceert huisarts Stefan van Rooijen op 2 januari zijn boek Plan je Fit in Intratuin Lisse. 

Vanaf 14.00 uur is het restaurant van Intratuin Lisse het gezondste restaurant van Nederland en het decor voor deze feestelijke boekpresentatie. 

Weg met die oliebollen
Na de officiële lancering is het podium gereserveerd voor voormalig Nederland-in-Beweging-coryfee Olga Commandeur. Samen met Plan je Fit-coach Katinka brengt ze jou in beweging. Weg met de oliebollen!

Master in Happiness Maartje geeft een inspirerende workshop levensgeluk. En tot slot kun je jouw kennis testen in de Fitte PubQuiz. 

Uiteraard kun je rekenen op gezonde hapjes en drankjes. 

Wil je jouw gezonde voornemen helemaal compleet maken, dan kun je ook het speciale Plan-je-Fit(te)-lunch-arrangement boeken en je hebt het fitste dagje uit!   

Wat is gezond?
Waarom is het zo lastig om gezonde voornemens vol te houden? En wat is eigenlijk ‘gezond’? Het maken van gezonde keuzes is niet altijd even makkelijk. Het wemelt van de adviezen, maar welke adviezen moet je nou volgen? Maar vooral: hoe maak je van een gezonde leefstijl een gewoonte? Door het stap voor stap te doen! Tien miljoen Nederlanders zijn chronisch ziek. Vaak zijn de klachten te verminderen of te voorkomen met een gezonde leefstijl. Regelmatig vervallen mensen weer terug op ongezonde gewoontes. Daarom ontwikkelde huisarts Stefan van Rooijen in samenwerking met een team van gezondheidsexperts Plan je fit: een hapklare, stap-voor-stap methode, gebaseerd op wetenschappelijke kennis, om blijvend gezonder te leven. Door de stap voor-stap-aanpak word je bij de hand genomen en werk je op een laagdrempelige en leuke manier in 6 maanden toe naar een gezonde leefstijl. Eentje die je wél volhoudt en geschikt voor iedereen.

Alle gebieden van gezondheid
In Plan je fit komen alle werelden samen: Inhoudelijke kenniscentra zoals het Voedingscentrum, Vereniging Arts en Leefstijl en Kenniscentrum Sport en Bewegen. Maar ook vooraanstaande experts in Nederland op alle leefstijlonderwerpen, waaronder middelengebruik, stress en ontspanning, slaap, gedragsverandering, voeding en beweging, hebben een bijdrage geleverd. Hierdoor pak je met Plan je fit alle gebieden van je gezondheid blijvend aan.

Gratis coaching
Iedereen kan vanaf 04-01-2024 gratis deelnemen aan de Plan je fit webinars en een gratis coachingtraject van 6 maanden door Huisarts Stefan en zijn gezondheidsteam via www.planjefit.nl. Je hoeft daarvoor het boek niet te kopen. Maar dat kan natuurlijk wel. Na afloop van de boeklancering, signeert Stefan persoonlijk jouw exemplaar! Wordt 2024 jouw fitste jaar? Meld je gratis aan via www.intratuin.nl/intratuin-lisse of reserveer het Plan-je-Fit(te)-Lunch-arrangement.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 18 uur geleden
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 23 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 23 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek gisteren
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 17 mei, 08:49 1