Afbeelding

Intratuin Lisse trapt af met betoverende kerstshow

Algemeen

Intratuin Lisse pakt groots uit met een betoverende kerstshow die je niet mag missen! Van sprankelende kerstbomen tot fonkelende decoraties, we nodigen iedereen uit om in de magische sfeer van Kerstmis te duiken tijdens de grandioze opening van onze kerstshow, die volgend weekend plaatsvindt.

Op zaterdag 30 september 2023, beginnen we de feestelijke periode met een speciale gast om 10:00 uur. Het hele weekend staat in het teken van kerstmis, met talloze activiteiten, verrassingen, en natuurlijk de meest adembenemende kerstdecoraties en cadeau-ideeën.

Eigenaar Sjaco Griffioen straalt van enthousiasme, want dit wordt zonder twijfel de grootste kerstshow in de hele regio. “Ons hele team heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen. Zodra je binnenstapt in ons Verwonderland, overvalt je meteen dat ultieme kerstgevoel. Het is fantastisch dat we dit samen weer hebben kunnen realiseren!”

Intratuin Lisse heeft zichzelf opnieuw overtroffen om dit jaar een unieke en onvergetelijke Kerstshow te presenteren. De winkel is omgetoverd tot een Verwonderland waar bezoekers de kans krijgen om de nieuwste kersttrends te ontdekken en inspiratie op te doen voor hun eigen feestelijke decoraties. Of je nu op zoek bent naar traditionele klassiekers, moderne elegantie of iets geheel nieuws, Intratuin Lisse heeft voor ieder wat wils.

Wat kan je verwachten:
Grootste miniatuur-kerstdorp.
We hebben een groot miniatuur- kerstdorp opgebouwd. Tientallen verlichte huisjes, kermisattracties, twee treinen, een skipiste en een waterval, er is volop inspiratie voor iedereen die thuis zijn eigen miniatuur-kerstdorp wil maken!

Disney kerstshop

Ontdek en bewonder de geliefde personages uit de iconische verhalen. Of je nu een fan bent van de tijdloze klassiekers zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Dombo en Bambi, de spannende avonturen van Alice in Wonderland, Jungle Boek, Lion King en Peter Pan of juist enthousiast wordt van recentere verhalen zoals Encanto en Frozen, onze Disney Kerstshop heeft ze allemaal!

Inspiratie voor thuis
Ontdek creatieve ideeën en tips om je huis om te toveren tot een gezellige, sfeervolle kerstoase.
Voor de kleine kerstfans
Speciaal voor de kinderen hebben we een gezellig kerstbal-knutselworkshop georganiseerd, en je kunt zelfs met de kerstman op de foto!

Kerstflyer Intratuin

Over Intratuin Lisse:
Intratuin Lisse is dé plek waar groen en sfeer samenkomen. Met een uitgebreid assortiment aan planten, decoratie, tuinmeubelen en meer, bieden wij inspiratie en oplossingen voor iedereen die van zijn huis en tuin een groen paradijs wil maken. Bezoek onze winkel voor een unieke winkelervaring en persoonlijk advies van ons deskundige team.
Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over het tuincentrum kunt u terecht op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen: @intratuinlisse

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 18 uur geleden
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 23 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 23 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek gisteren
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 17 mei, 08:49 1