Voorschotenaar Sjaco Griffioen is eigenaar van Intratuin Lisse.
Voorschotenaar Sjaco Griffioen is eigenaar van Intratuin Lisse. Foto: Intratuin Lisse

Shuttleservice van Voorschoten naar Kerstshow Intratuin Lisse

Algemeen Regio nieuws

Zingende ijsberen, dansende pinguïns, twinkelende lichtjes en een heus Efteling-kerstdorp: met het openen van de kerstshow en de warme kas komt voor Intratuin Lisse het eind in zicht van een veelbewogen bouwjaar. Terwijl bouwvakkers de laatste puntjes op de i zetten en het nieuwe restaurant vorm krijgt, kan het publiek zich laten betoveren door de grootste kerstshow van de regio. “De grootste, én de mooiste.” aldus trotse eigenaar Sjaco Griffioen.

Al in mei werden de eerste kerstshowplannen gemaakt. “We wilden voor deze eerste kerstshow écht uitpakken, om onze klanten laten zien wie we zijn en wat wij voor hen kunnen betekenen deze decembermaand.” De Kerstshow is opgedeeld in verschillende thema’s en trends. Zo is er dit jaar naast de traditionele rood-groene en glitterversiering meer ruimte voor pasteltinten, fluffy materialen en speelse Candy Cane-patronen. Daartegenover staan juist meer natuurlijke materialen, warme kleurtinten en meer minimalistische kerstdecoratie. “Voor ieder wat wils!” lacht Sjaco.

Kerst-shuttlebus uit Voorschoten
De Voorschotense ondernemer hoopt tijdens de kerstshow veel bekende gezichten uit Voorschoten en Leiden te mogen verwelkomen. “Gelukkig zien we dat veel vaste klanten van Intratuin Voorschoten de weg naar Lisse inmiddels hebben gevonden. Maar we snappen ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om de extra afstand te overbruggen, ook omdat de verbinding met het openbaar vervoer niet ideaal is.” aldus Sjaco.

Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het nieuwe tuincentrum én de kerstshow, laat Intratuin Lisse op 2, 3 en 4 december een shuttlebus rijden tussen Voorschoten en Lisse. Via de website van het tuincentrum (www.intratuin.nl/lisse) kan een plaats gereserveerd worden. Kosten bedragen slechts €2,50 per persoon (retour), wat je direct terugkrijgt in de vorm van een kortingsvoucher.

Kerstbrunch in nieuw restaurant
Gebruikers van de shuttleservice kunnen dat weekend ook het nieuwe restaurant ‘Eten in de Proeftuin’ bewonderen. Klanten kunnen hier genieten van een goede kop koffie, huisgemaakte lunch of een lekkere punt gebak.

En wie kerstmis wil vieren in de ultieme kerstsfeer kan er terecht op tweede kerstdag, als er een uitgebreid brunchbuffet wordt geserveerd. Tijdens deze brunch genieten de gasten van de lekkerste gerechten, live cooking en natuurlijk de prachtige kerstambiance. Ook kunnen klanten al reserveren voor een feestelijke Christmas High Tea, welke vanaf 30 november dagelijks wordt geserveerd. 

Sjaco: “En natuurlijk hebben we ook gedacht aan onze jongste klanten! Tegelijk met het restaurant openen we namelijk ook ‘de Klautertuin’: een supergave indoor speeltuin!”

Over Intratuin Lisse
Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over de shuttleservice, de kerstbrunch of de Christmas High Tea kunt u terecht op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen van het tuincentrum: @intratuinlisse.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 12 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 15 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 17 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00