Bedrijfsleider Ramon van Rooijen van Intratuin is trots op de Kerstmarkt in de winkel.
Bedrijfsleider Ramon van Rooijen van Intratuin is trots op de Kerstmarkt in de winkel. Foto: Intratuin Voorschoten

Laatste kerstshow Intratuin Voorschoten open

Zakelijk Ondernemer in beeld

“Kijk, de ijsberen staan er weer! En daar! De snurkende Kerstman!” Enthousiast rent Tobias (6) door Intratuin Voorschoten. Zijn moeder Evi maakt ondertussen een praatje met een van de medewerkers van het tuincentrum. “Dit ga ik wel missen hoor, als jullie straks naar Lisse zijn verhuisd. Het is écht een uitje.”

Kerstballen, lichtjes, zingende elanden en kunstkerstbomen: de kerstshow van Intratuin Voorschoten is weer geopend. Met ruim 4000m2 de grootste show van de regio. Met de verhuizing naar Lisse in het vooruitzicht zal dit de laatste Kerstshow in Voorschoten zijn.

‘Het is nog niet eens sinterklaas!’ Bedrijfsleider Ramon van Rooijen loopt trots door de winkel. “Ons team heeft keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. We zijn dit jaar eerder open dan voorgaande jaren, om de drukte te spreiden en iedereen de kans te geven om veilig kerstinkopen te doen.” 

“Natuurlijk krijgen ook wij elk jaar opmerkingen van klanten die het nog veel te vroeg vinden dat wij beginnen aan onze Kerstshow. Eind augustus begonnen we met de bouw van het kerstdorp en op dat moment verkochten we twee meter naast de bouwplaats nog volop zwembaden.” 

Ramon vertelt dat veel mensen zich niet realiseren hoeveel werk er in de opbouw van de show zit. Helemaal dit jaar: “We wilden dit laatste jaar in Voorschoten groots uitpakken. Een waardig afscheid! En daar gaat tijd in zitten. Maar kijk nou eens naar het resultaat! Ik vind het persoonlijk onze mooiste kerstshow in jaren en ben megatrots op mijn collega’s.”

Kerstbrunch
Voor de échte kerstliefhebber serveert het tuincentrum een uitgebreid brunchbuffet op tweede Kerstdag. Jong en oud kan die middag genieten van de lekkerste gerechten, live entertainment en natuurlijk de prachtige ambiance. “Dat is wel écht het ultieme kerstgevoel toch? Aan de aankleding hoeven we in ieder geval niets te doen!” lacht Ramon.

Verhuizing Lisse
En hoe staat het nu eigenlijk met de verhuisplannen? Acht maanden na de brand wordt er keihard gewerkt om het terrein in Lisse bouwklaar te maken. Ramon hoopt dat er binnenkort begonnen kan worden met de bouw van het nieuwe tuincentrum. “Het streven is om in maart 2022 de deuren van Intratuin Lisse te openen. En wat veel klanten niet weten, is dat wij tot in ieder geval eind januari nog op de Leidseweg in Voorschoten te vinden zijn!”

Intratuin Voorschoten is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Vanaf 4 november is het elke donderdag en vrijdag koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over de kerstshow, de kerstbrunch en de verhuizing naar Lisse kunt u terecht op www.intratuin.nl/voorschoten of op de socialmediakanalen van het tuincentrum: @intratuinvoorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00