Afbeelding

Kerstballen ophangen met tropische temperaturen

Algemeen Ondernemer in beeld

Terwijl de zon nog volop schijnt en het eindelijk zomer begint te worden, werkt Intratuin Lisse al vol enthousiasme aan een magische kerstwereld. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de organisatie van de grootste kerstshow van de regio. De schappen worden momenteel leeggemaakt en uitverkocht, met als voornaamste doel ruimte te maken voor het adembenemende kerstdecor.  

De kerstshow van Intratuin Lisse belooft dit jaar groter en spectaculairder dan ooit tevoren te zijn. De winkel zal worden getransformeerd tot een betoverende kerstwereld, waar bezoekers worden ondergedompeld in een overvloed aan kerstpracht. Van schitterend versierde kerstbomen tot betoverende kerstdorpen en een uitgebreide selectie feestelijke decoraties in diverse stijlen en kleuren, er is voor ieder wat wils.  

Terwijl het kwik afgelopen week boven de 25 graden uitkwam zijn de stylistes in de winkel druk in de weer met kerstballen. “Een vreemde gewaarwording” lacht Susanne de Haan, hoofd styliste van de kerstshow. “Je ziet klanten op teenslippers en in de korte broek binnen komen en ineens oog in oog staan met een kerstboom. Dat is dan wel even schrikken”. 

De grootste kerstshow van de regio opent op 30 september bij Intratuin Lisse aan de Heereweg 350. Meer informatie over de exacte openingstijden en speciale activiteiten tijdens de kerstshow worden binnenkort gedeeld  via de officiële kanalen van Intratuin Lisse.  

Laat Intratuin Lisse je, ondanks de huidige zomerse omstandigheden, meenemen naar een wereld van kerstmagie. Bereid je voor op een unieke en betoverende kerstbeleving!  

Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over het tuincentrum kunt u terecht op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen: @intratuinlisse.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37