Voorschotenaar Sjaco Griffioen weet het zeker, zijn Intratuin in Lisse heeft de mooiste kerstmarkt.
Voorschotenaar Sjaco Griffioen weet het zeker, zijn Intratuin in Lisse heeft de mooiste kerstmarkt. Foto: VSK

Kerstshow bij Intratuin grootste en mooiste van de regio!

Algemeen Ondernemer in beeld

In de krant van vorig jaar schreven wij ‘de laatste Intratuin Kerstshow in Voorschoten is de mooiste’, dit jaar kunnen we met recht stellen: ‘de eerste Intratuin Kerstshow in de nieuwe vestiging in Lisse is de állermooiste!’ We keken onze ogen uit in de Intratuin van Sjaco Griffioen aan de Heereweg in Lisse. 

Een trotse Sjaco geeft een rondleiding door zijn nieuwe Intratuin. ‘We hebben heel veel moeilijkheden moeten overwinnen in de afgelopen jaren, maar nu zijn wij trots om de mooiste en grootste kerstshow van de regio te kunnen presenteren’, zegt hij. Maar liefst 7000m2 van de nieuwe Intratuin in Lisse is ingericht als kerstshow. Naast een enorme voorraad kerstbomen maak je kennis met de nieuwste kersttrends en kun je genieten van prachtig opgedekte kersttafels en versieringen. Uit Voorschoten zijn de ijsberen meeverhuisd, zij vonden een plek naast de dansende pinguins, de Efteling is ruim vertegenwoordigd in de kerstshow, van Langnek, de droomvlucht tot holle bolle Gijs. In een andere hoek vind je het Winterwonderland, de ijsbaan, de sneeuw, de kabelbaan, de skipiste, prachtige miniaturen, alles beweegt, is mooi verlicht en overal klinkt muziek. 

Een bezoek aan de kerstshow van Intratuin in Lisse heeft alles in zich voor een compleet dagje uit. Op dit moment wordt er hier en daar nog gewerkt om zoveel mogelijk nog voor de kerst klaar te hebben. Het grote restaurant, ‘de Proeftuin’ wordt op 30 november geopend door Herman de Blijker, tot die tijd kunnen de bezoekers bij binnenkomst al terecht in het eetcafé voor koffie/thee to go met zoetigheden en heerlijke tosti’s. 

Op 10 maart 2023 moet alles klaar zijn voor de ‘grand opening’, precies 2 jaar nadat de brand de plannen voor de opening in 2021 letterlijk roet in het eten gooide. Dan heeft Intratuin naast de collectie planten voor binnen en buiten en meubels en accessoires volgens de laatste trends, het restaurant ‘de Proeftuin’ heeft dan ook een prachtig buitenterras en voor de kinderen is er een overdekte speel- en klautertuin. 

De Intratuin in Lisse is per auto slechts 25 minuten van Voorschoten verwijderd. Op 2, 3 en 4 december is er een speciale kerstshuttlebus die klanten uit Voorschoten vanaf station De Vink naar de Intratuin in Lisse en weer terug naar Voorschoten brengt. Op de website www.intratuin.nl/kerstshuttle-voorschoten-lisse.html/winkel/intratuin-lisse  lees je er alles over.

Hieronder een preview van de Kerstmarkt in Lisse. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 1 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 4 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 4 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 5 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 20 uur geleden