Afbeelding

Repair Café op 27 januari

Algemeen Regio nieuws

Voor in de agenda: zaterdag 27 januari is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108.

We kijken terug op een succesvol reparatiejaar 2023 met een 70% scoren aan gelukte reparaties. Daarnaast mochten we 3 nieuwe reparateurs welkom heten, die nu deel uitmaken van ons goed geolied team van reparateurs. 

Van de Gemiva-SVG groep mochten wij weer gebruik maken van haar ruimten in de passage aan de Schoolstraat en ook de lunch voor onze vrijwilligers werd weer gesponsord door Albert Heijn.  

Vol vertrouwen gaan de vrijwilligers van het Repair Café Voorschoten weer iedere laatste zaterdag van de maand van start in dit nieuwe jaar. Alleen de maanden augustus en december zijn wij gesloten.

Onze groep vrijwilligers staat dan weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen. 

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage  van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Meer info: www.repaircafevoorschoten.nl. Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum gisteren 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00