Afbeelding

Handen uit de mouwen in de Natuurspeeltuin Voorschoten

Algemeen

Persbericht

Op zaterdag 16 maart is het weer zover: NL Doet! Ook dit jaar doet de Natuurspeeltuin in Voorschoten mee aan deze geweldige nationale vrijwilligersactie. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons de handen uit de mouwen willen steken om onze mooie speeltuin klaar te maken voor het komende speelseizoen.

Er is genoeg te doen! Van het aanvullen van valondergronden tot het zaaiklaar maken van de moestuinbakken, en van het herstellen van kapotte speeltoestellen tot het uitvoeren van diverse andere klussen.

We begrijpen dat iedereen druk is, maar zelfs als je maar een uurtje beschikbaar bent, kunnen we je hulp goed gebruiken. Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat de Natuurspeeltuin er weer piekfijn uitziet en klaar is om kinderen te verwelkomen voor uren speelplezier in een natuurlijke omgeving.

Ben jij zaterdag 16 maart tussen 14:00 uur en 16:30 uur beschikbaar? Geef je dan snel op als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl. Vermeld daarbij je naam, contactgegevens en eventuele specifieke vaardigheden of voorkeuren die je hebt. NAtuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom om mee te helpen!

Samen maken we van NL Doet een succes en zorgen we ervoor dat de Natuurspeeltuin er weer stralend bij ligt!

Mocht je zaterdag 16 maart niet kunnen, zijn er ook ook nog andere dagen waarop je kan helpen: 13 april, 18 mei, 3 juni, 25 juni, 10 juli, 29 augustus, 21 september, 19 oktober, 2 november.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 15 uur geleden
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 17 mei, 13:55