Afbeelding
Foto's: Natuurspeeltuin Voorschoten

NL Doet in Natuurspeeltuin Voorschoten een groot succes!

Algemeen Regio nieuws

Afgelopen weekend was het één groot feest in de Natuurspeeltuin Voorschoten dankzij NL Doet! Maar liefst 15 vrijwilligers, jong én oud, hebben de handen uit de mouwen gestoken. Wat een resultaat! 

De vuurplaats ziet er weer prachtig uit, de wilgenobjecten zijn gesnoeid en de moestuin is klaar voor de eerste bijeenkomst van de moestuinclub. En na al dat harde werk werd er in de zon bij het kampvuur nog gezellig wat gedronken.

Een enorm dankjewel aan alle vrijwilligers die hun tijd en energie in dit project hebben gestoken. Zaterdag 13 april gaan we vanaf 15:00 uur weer aan het werk in de speeltuin. Kom gezellig langs en help een handje mee.

Op zaterdag 30 maart organiseren we de eerste bijeenkomst van onze moestuinclub, speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Hier gaan we niet alleen tuinieren, maar ook knutselen, spelletjes spelen en nog veel meer. Een geweldige kans voor onze jonge natuurliefhebbers om plezier te maken en tegelijkertijd iets te leren over de natuur.

Wil jij jouw kind ook aanmelden voor de moestuinclub? Stuur dan snel een mailtje naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 13 uur geleden 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1