Afbeelding

Verkeershinder door grondonderzoek en inspecties wegen/bruggen N206 Europaweg

Algemeen

Boskalis voert in april en mei 2024 onderzoeken uit op de N206 Europaweg, het Lammenschansplein en de directe omgeving hieromheen. Het gaat om onder meer grondonderzoeken en inspecties van bruggen en wegen. De onderzoeken worden uitgevoerd ter voorbereiding op het ontwerp en de realisatie van de verbreding van de Europaweg, als onderdeel van de RijnlandRoute.

Afstemming & hinder voor verkeer
Omdat de onderzoeken buiten plaatsvinden, betekent dit in sommige gevallen dat er bij mensen op hun perceel onderzoek moet worden gedaan. Hiervoor overlegt Boskalis met de betrokken grondeigenaren. Ook mensen die over de Europaweg of aansluitende wegen rijden, kunnen te maken krijgen met de onderzoeken. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om ter hoogte van onderzoek locaties tijdelijk de snelheid te verlagen en/of rijstroken af te zetten. Om de hinder te beperken, probeert de aannemer de onderzoeken waar mogelijk te bundelen en zoveel mogelijk buiten de spits uit te voeren. Eind april/begin mei zijn onderzoeken gepland waarvoor moet worden geboord in het asfalt. Om het verkeer niet te hinderen, worden deze werkzaamheden in de avond/nacht uitgevoerd.
InformatiebijeenkomstInformatie over het ontwerp, de planning en de werkzaamheden wordt in mei bekend gemaakt tijdens een informatieavond, waarbij Boskalis zich aan de omgeving voorstelt. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt binnenkort op onze website.

Nieuws overzicht

Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 5 uur geleden 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 22 uur geleden
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1
Wethouder Paul de Bruin, Harm van Os van installatiebedrijf Freek van Os en Esther Habers, directeur bibliotheek Voorschoten.
Gemeente plaatst 26 zonnepanelen op bibliotheek 6 mei, 14:09 1