Afbeelding

Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin!

Algemeen Regio nieuws

Afgelopen zondag 14 april kwamen meer dan 100 kinderen naar de Natuurspeeltuin om daar met elkaar de lente te vieren. Het was echt een feestje voor iedereen! 

Er waren allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Van schminken tot een broodje bakken boven het kampvuur, van knutselen met natuurlijke materialen tot het maken van zaadbommen, en natuurlijk een leuke speurtocht met opdrachten door de speeltuin. Ook het IVN was aanwezig. Zij hielpen de kinderen met het onderzoeken van kleine diertjes in en rond de vijver. En de schattige kuikentjes in de vijver maakten het lentefeest helemaal compleet! 

Dankzij alle geweldige vrijwilligers hebben meer dan 100 kinderen kunnen genieten van dit geweldige lentefeestje. Om nog meer leuke activiteiten in de speeltuin te kunnen organiseren, zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht het je leuk lijken een bijdrage te leveren, stuur dan een mail naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 6 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 6 uur geleden
Voorschotenaar Max van der Stoel heeft een eigen park in het dorp.
Max van der Stoelpark benoemd in Voorschoten 6 uur geleden
Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Nieuwe QR code voor steun aan Kortebaandraverij 8 uur geleden
Voorzitter Pieter van Dijken stopt, de zoektocht naar een opvolger is gestart. En er zijn meer vrijwilligersvacatures.
Voorzitter Pieter van Dijken stopt bij Voorschoten'97, zoektocht naar opvolger 9 uur geleden