Afbeelding
Foto:

Activiteiten VOV komend weekend

Algemeen

Komend weekend organiseert de VOV drie evenementen:
vrijdag 19 april Ouder met Power! over valpreventie door Paulides + Partners
zaterdag 20 april Ontspullendag
zondag 21 april Jan Sloof vertelt over Voorschoten

Over de Vereniging Ouderen Voorschoten:

De Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) is in 2007 opgericht vanuit de lokale ANBO afdeling. Samen ontspannen en samen ouder worden is ons motto. Met een toenemend aantal leden en een steeds uitgebreider diensten- en activiteitenpakket groeit en bloeit de VOV als nooit tevoren. We proberen een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan te bieden waarvan wij denken dat er voor elk wat wils bij zit om aan deel te nemen.

De VOV staat altijd open voor nieuwe ideeën en voor vragen over problemen in contacten met o.a. de zorg, huisvesting en overheidsregels. Het bestuur staat klaar om te luisteren en te helpen. Ieder initiatief bekijken wij op haalbaarheid en waar mogelijk komen wij voor uw belangen op.

Wij zijn een vereniging voor en door ouderen. Naast het bestuur draait de vereniging op de vrijwillige inzet van coördinatoren en leden die graag iets voor een ander willen betekenen. Dat loopt uiteen van het organiseren van evenementen, het bedenken van reizen, het wekelijkse regelen van een van de activiteiten, tot en met het bezorgen van nieuwsbrieven of koffie inschenken op de soosmiddag. Deze saamhorigheid en vrijwilligheid is wat onze vereniging zo laat groeien en bloeien en zorgt voor steun, plezier en ontspanning.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 16 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 16 uur geleden
Voorschotenaar Max van der Stoel heeft een eigen park in het dorp.
Max van der Stoelpark benoemd in Voorschoten 17 uur geleden
Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Nieuwe QR code voor steun aan Kortebaandraverij 19 uur geleden
Voorzitter Pieter van Dijken stopt, de zoektocht naar een opvolger is gestart. En er zijn meer vrijwilligersvacatures.
Voorzitter Pieter van Dijken stopt bij Voorschoten'97, zoektocht naar opvolger 20 uur geleden