Afbeelding
Foto: Marjolein

Opening Weekend van de Kunst

Cultuur

Het Weekend van de Kunst start op 9 november 2018 in de bibliotheek Voorschoten met een netwerkborrel (van 17.00 uur-19.00 uur) voor cultuurorganisaties in Voorschoten. Ook raadsleden en collegeleden van de gemeente Voorschoten zijn uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Een mooie gelegenheid om te netwerken en te genieten van muziek en dans.

Na een kort openingswoord door René van der Smeede zijn er korte optredens van deelnemers van de Cultuurfabriek Voorschoten, onder andere door Balletstudio Giselle samen met Muziekschool Otto Wolthuis, Jeugdtheaterschool Theaterplaats samen met Sinfonietta Voorschoten, Akoestisch duo The Tickets samen en alleen met Muziektheatergroep Make it your own. De Stichting Kunstverbind houdt een korte presentatie over de toepassing van kunst in het sociale domein.

In het Weekend van de Kunst is een grote verscheidenheid van kunst en cultuur te zien, te luisteren, te beleven. Het gedetailleerde programma van het Weekend van de Kunst is te vinden op www.weekvandekunst.nl
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 49 minuten geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 6 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 7 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 7 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 8 uur geleden