<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Een nieuwe biebbouwers minecraft challenge. Lees er alles over en doe mee! Foto: bibliotheek Voorschoten
Een nieuwe biebbouwers minecraft challenge. Lees er alles over en doe mee! Foto: bibliotheek Voorschoten (Foto: )
Kunst & Cultuur

Nieuwe minecraft challenge in bibliotheek

  Cultuur

In het kader van BiebBouwers: Minecraftchallenge #2 heeft de bibliotheek komende week een nieuwe challenge. Deze keer gaat het om een boomhut. En verder is er ook de komende week weer veel te doen in de bieb. 

Lastige formulieren? 
De Formulierenbrigade helpt je!Wie het moeilijk vindt om formulieren in te vullen, kan de Formulierenbrigade om hulp vragen. Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur staan zij kosteloos voor je klaar. De Formulierenbrigade is er voor alle inwoners van Voorschoten. Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan aan de balie van Bibliotheek Voorschoten, telefonisch via 071-5615678 of per e-mail naar voorschoten@obvw.nl.

Digitaal Spreekuur op afspraak in Bibliotheek Voorschoten
Ruzie met je laptop? Een iPad met kuren? Meer haat dan liefde voor je Android tablet, of lijkt het een onmogelijke taak om e-books op je e-reader te krijgen? Onze vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur staan klaar om je te helpen! Elke dinsdag vanaf 10.00 tot 12.00 uur kun je terecht in Bibliotheek Voorschoten.Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op het Digitaal Spreekuur, maak daarom een afspraak aan de balie of via digitaal@obvw.nl!

BiebBouwers: Minecraftchallenge #2 - Bouw een Waanzinnige Boomhut
Ben jij gek op Minecraft en ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Doe dan mee met Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek en maak kans of geweldige prijzen!Deze maand kun je van ons de boom in, want je gaat alleen, of samen, een waanzinnige boomhut maken. En niet zo maar een boomhut, maar één met de meest gekke, malle en rare kamers. In het filmpje en de lesbrief vertellen we jullie er alles over.Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk naar BiebBouwers@probiblio.nl.Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft bordspel cadeau!Ga  aan de slag en stuur jouw boomhut voor 20 juli naar ons op.

Belastingaangifte 2019 op afspraak in de bibliotheek
Voor iedereen die uitstel heeft gevraagd voor de belastingaangifte: in juli zijn vrijwilligers van Voorschoten Voor Elkaar weer aanwezig in de bibliotheek om je te helpen. De data waarop je in de bibliotheek terecht kunt, zijn dinsdag – 10.00 uur tot 13.00 uur op 14-21-28 juli 2020. Het gaat om simpele belastingaangiften in box 1 en box 3. Inkomensgrenzen € 35.000 voor alleenstaanden en € 50.000 voor gehuwden/samenwonenden. Valt jouw inkomen hierboven dan bieden wij geen hulp aan. Vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan aan de balie of via obvw.nl

Uitleentermijn verlengd tijdens de zomervakantie
Van 6 juli t/m 16 augustus maken al onze leden gebruik van het extra lang lenen. Kom je in deze periode je boeken halen dan leen je de boeken 6 weken i.p.v. 3 weken. Dat wordt een heerlijke zomer vol lezen!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten