<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Op woensdag 11 augustus kun je pony rijden bij de bibliotheek&nbsp;</p>

Op woensdag 11 augustus kun je pony rijden bij de bibliotheek 

(Foto: Bibliotheek Voorschoten )
Kunst & Cultuur

Paardenplezier bij de bibliotheek en nog veel meer

  Cultuur

Twee pony’s komen woensdag 11 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur samen met jou vakantie vieren! Maak een ritje over het Oranjeplein en/of verwen de pony’s met een fijne poetsbeurt! Ponyrijden op slippers is gevaarlijk. Dus wil je meedoen, trek dan dichte schoenen aan. Als het regent, wordt deze activiteit afgelast. 

Roos komt voorlezen!
In de maand augustus komt de 12-jarige Roos elke woensdag om 14.30 uur voorlezen op de jeugdafdeling van Bibliotheek Voorschoten.
Zij leest de leukste, gekste, stoerste of liefste verhalen voor aan kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Zien we je woensdag?

Sportieve Speurtocht door de bibliotheek; win een echte medaille!
Deze hele zomer staat er een speurtocht voor je klaar in de bibliotheek, helemaal in het teken van sport! Sprint dus naar de bibliotheek, neem een duik in onze collectie boeken, slalom jezelf tussen de kasten door, vind alle sporten en win een échte medaille!

Deze speurtocht is geschikt voor basisschoolkinderen en is verkrijgbaar aan de balie. Vind je sommige woorden nog moeilijk? Vraag dan aan je ouder of grotere broer of zus om je te helpen met het invullen van het antwoordenvel.

Spreekuren in de zomervakantie
Ook in de zomervakantie helpen onze vrijwilligers jou met lastige formulieren en apparaten!

Kun je wat hulp gebruiken met je computer, telefoon of tablet? Kom naar het Digitaal Spreekuur! Je bent welkom op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten en 14.00 uur tot 16.00 uur in Wassenaar.

Heb je een moeilijke brief ontvangen? Of kun je hulp gebruiken met het invullen van formulieren? De Formulierenbrigade helpt je weer op weg op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten.

Bibliotheek Voorschoten is gevestigd aan de Wijngaardenlaan 4. Meer info: obvw.nl


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten