<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Harmonie Voorschoten trad afgelopen zondag op in muziektent &#39;De Waterlelie&#39; in Leidse Hout</p>

Harmonie Voorschoten trad afgelopen zondag op in muziektent 'De Waterlelie' in Leidse Hout

(Foto: Harmonie Voorschoten)
Kunst & Cultuur

Geslaagd optreden van Harmonie Voorschoten in de Leidse Hout

  Cultuur

Afgelopen zondag 19 september gaf Harmonie Voorschoten onder leiding van dirigent Dennis Hazenoot een geslaagd optreden in muziektent De Waterlelie in de Leidse Hout. Dit was het eerste optreden met de gehele vereniging in ruim anderhalf jaar, waaraan ook de leerlingen meededen.

Het gevarieerde programma bestond uit enkele concertwerken en veel swingende muziek van o.a. Glenn Miller, de Blues Brothers, The Doors en Michael Jackson. Het was prachtig weer en de vele toehoorders genoten zichtbaar van het optreden. Ook de muzikanten waren blij om weer met de gehele vereniging te kunnen optreden.

Wil jij ook musiceren bij Harmonie Voorschoten, kom dan vrijblijvend kennismaken op een vrijdagavond in het Bondsgebouw. Van 19:00 tot 19:45 repeteert het leerlingenorkest, van 20:00 tot 22:00 uur het grote orkest. Zowel beginnende als meer gevorderde muzikanten zijn welkom om te komen luisteren en eventueel een keer mee te spelen. 

Hiervoor kun je je vooraf aanmelden bij Trudy Baptiste via info@harmonievoorschoten.nl , maar dat is niet verplicht. Voor informatie over de vereniging en muzieklessen kun je kijken op www.harmonievoorschoten.nl.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten