Afbeelding

Cultuurfabriek organiseert eerste Voorschotense Cultuurdebat

Cultuur Kunst & Cultuur

Op donderdag 24 februari organiseert de Cultuurfabriek Voorschoten het eerste Voorschotense verkiezingsdebat over het cultuurbeleid. Voor zover bekend het eerste in de geschiedenis van Voorschoten. 

De Cultuurfabriek nodigt belangstellenden uit het Cultuurdebat bij te wonen. Het debat vindt plaats in het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4 en staat onder leiding van Femke Hameetman. De aanvang is om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur.

Na een inspirerende opening door Femke Hameetman volgt een debat tussen de politieke partijen over de waarde van cultuur in Voorschoten. Wat betekent cultuur en wat is de waarde van cultuur voor de verschillende partijen? En hoe willen zij cultuur een verdiende plek geven in het toekomstig gemeentelijk beleid?

Voorafgaand, tijdens en na afloop van het debat verzorgen The Tickets (akoestisch duo) en Balletstudio Giselle en Jeugdtheater Theaterplaats een muzikale en culturele bijdrage. 

De deelnemers aan het eerste Voorschotense cultuurdebat zijn: Paul de Bruijn (VVD), Adriaan Andringa (D66), Albert Deuzeman (GroenLinks), René Zoetemelk (CDA), Arnold Posthuma (PvdA), Erik Maassen (SP) en een kandidaat raadslid van Voorschoten Lokaal.

U bent van harte welkom het cultuurdebat mee te maken. Wilt u zich aanmelden bij: info@cultuurfabriekvoorschoten.nl 

Uiteraard volgt de Cultuurfabriek de corona-richtlijnen van het RIVM. Dat betekent (op moment van uitbrengen persbericht), onder andere dat bij de ingang van het Cultureel Centrum om het coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. 

Meer weten over de Cultuurfabriek Voorschoten? Kijk op www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00