Afbeelding

Cultuurfabriek organiseert eerste Voorschotense Cultuurdebat

Cultuur Kunst & Cultuur

Op donderdag 24 februari organiseert de Cultuurfabriek Voorschoten het eerste Voorschotense verkiezingsdebat over het cultuurbeleid. Voor zover bekend het eerste in de geschiedenis van Voorschoten. 

De Cultuurfabriek nodigt belangstellenden uit het Cultuurdebat bij te wonen. Het debat vindt plaats in het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4 en staat onder leiding van Femke Hameetman. De aanvang is om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur.

Na een inspirerende opening door Femke Hameetman volgt een debat tussen de politieke partijen over de waarde van cultuur in Voorschoten. Wat betekent cultuur en wat is de waarde van cultuur voor de verschillende partijen? En hoe willen zij cultuur een verdiende plek geven in het toekomstig gemeentelijk beleid?

Voorafgaand, tijdens en na afloop van het debat verzorgen The Tickets (akoestisch duo) en Balletstudio Giselle en Jeugdtheater Theaterplaats een muzikale en culturele bijdrage. 

De deelnemers aan het eerste Voorschotense cultuurdebat zijn: Paul de Bruijn (VVD), Adriaan Andringa (D66), Albert Deuzeman (GroenLinks), René Zoetemelk (CDA), Arnold Posthuma (PvdA), Erik Maassen (SP) en een kandidaat raadslid van Voorschoten Lokaal.

U bent van harte welkom het cultuurdebat mee te maken. Wilt u zich aanmelden bij: info@cultuurfabriekvoorschoten.nl 

Uiteraard volgt de Cultuurfabriek de corona-richtlijnen van het RIVM. Dat betekent (op moment van uitbrengen persbericht), onder andere dat bij de ingang van het Cultureel Centrum om het coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. 

Meer weten over de Cultuurfabriek Voorschoten? Kijk op www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 7 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 8 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 14 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22