Afbeelding
Foto: PJPJ

PJPJ concert met Jazzkoor Conservatorium op 10 april

Cultuur

Op zondagmiddag 10 april presenteert Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) het jazzkoor van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in het Cultureel Centrum Voorschoten. Aanvang 15:00 uur. 

Het Jazzkoor Koninklijk Conservatorium is al in 2009 opgericht door hoofdvakdocente zang Anka Koziel, die ook ditmaal het koor zal leiden. Het koor bestaat voornamelijk uit eerste- en tweedejaars zang studentes jazz aan het Koninklijk Conservatorium die aan het koor deelnemen in verband met hun studie. 

Het koor wordt deze middag begeleid door een ervaren jazz studenten trio dat zal bestaan uit pianist Julien Palluel, bassist Shashank Das en drummer Julian Escobar Aguirre. Het jazz koor zingt een mix van gevarieerde jazzstandards; dit zijn bekende jazzstukken en melodieën, uitgevoerd in verschillende samenstellingen zoals in nonet, duet of solozang met ruimte voor een kleine muzikale verrassing. 

Dit concert is vanwege de muziek en het tijdstip van het concert ook zeer geschikt voor kinderen. Entree 7 euro. Tot 18 jaar gratis toegang.Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4.Voor meer info over de jazzconcerten zie: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 7 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 11 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 16 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 21 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9