Afbeelding
Foto: PR

Prachtige première van Drumfanfare Laurentius

Cultuur Kunst & Cultuur

De Voorschotense Drumfanfare Laurentius was afgelopen zaterdag te vinden bij de taptoe in Alphen aan den Rijn. Samen met vijf andere korpsen werd de feestweek van Alphen aan de Rijn met mooie muzikale shows geopend. Voor Drumfanfare Laurentius was het extra bijzonder, zij liet voor het eerst haar nieuwe show aan het publiek zien en horen. 

Met de show ‘What a Feeling’ namen de leden van de Drumfanfare het publiek mee in een rollercoaster van emoties. Met bekende muziek en een energieke choreografie werd het publiek meegenomen in alle emoties die in een Drumfanfare voorbij komen. De show werd beloond met een daverend applaus.

De première in Alphen aan den Rijn is een mooie aanloop naar de jubileumtaptoe van Muziekvereniging Laurentius komende zaterdag 23 september. Hier viert de vereniging haar honderdjarig jubileum met gastoptredens van verschillende korpsen uit de omgeving. 

Ook u bent aanstaande zaterdag 23 september uitgenodigd om de fantastische optredens van Laurentius en alle gastkorpsen te bekijken! 

Dit muzikale spektakel zal om 19:30 beginnen op het hoofdveld van voetbalvereniging Voorschoten ‘97. Wie jarig is, die trakteert, dus de entree is gratis!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Een mooi Weekend van Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
12 oktober: Wijnproeverij bij Vabene 4 uur geleden
Afbeelding
PvdA: Zet de Vlietwijk centraal! 22 uur geleden
Afbeelding
Poëzieroute Voorschoten start met gedicht van Anne Remijn 22 uur geleden
Afbeelding
Dokter Otto van Eysden gaat met pensioen! 23 uur geleden 1