Afbeelding
Foto:

Art Present | Present Art toont opnieuw unieke kleine kunstwerken

Cultuur Kunst & Cultuur

Voor het zesde opeenvolgende jaar organiseert Kunstgroep Wassenaar met de feestdagen in het vooruitzicht haar eindejaarexpositie Art Present | Present Art. Vanaf donderdag 13 december bent u opnieuw twee weken lang welkom in onze pop-up galerie aan de Langstraat 43, een mooi winkelpand dat tijdelijk is omgetoverd tot een aantrekkelijke en verrassende locatie voor beleving en verkoop van kunst. 

Met werk van ruim 35 kunstenaars uit Wassenaar, Den Haag, Leiden en Voorschoten, treft u weer een heel divers aanbod van onder andere schilderijen, tekeningen, grafiek, keramiek, glasfusing, beeldend werk en sieraden. Kenmerkend is het kleine formaat (max. 30 x 30 cm) en een prijs van maximaal € 300. En in tegenstelling tot een reguliere expositie kan gekocht werk direct worden meegenomen en wordt het feestelijk verpakt.

Zoekt u ook nog een uniek kado? Onze pop-up galerie aan de Langstraat 43 is vanaf 13 december t/m 23 december van woensdag t/m zaterdag en op koopzondag geopend van 11 tot 17 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00