Afbeelding
Foto's: Regio 15

Vandalen vernielen grootste aquapark in Vlietland

Politie 112

In de nacht van maandag op dinsdag 21 juni is het recent geopende aquapretpark in recreatiegebied Vlietland vernield. De wijkagent roept getuigen op om zich te melden. 

Afgelopen 1 juni nog werd “Storm Aquapark Leiden”, zoals het park heet (ondanks dat het officieel in Leidschendam ligt) feestelijk geopend als grootste aquapretpark van Nederland. De feestvreugde is van korte duur nu de drijvende stormbaan het doelwit is geworden van één of meerdere vandalen. 

Volgens het bericht van de wijkagent is het aquapretpark hierdoor compleet vernield en onbruikbaar geworden. Op beelden is te zien hoe verschillende delen deels afgezonken zijn. Wat de vernieling voor de rest van het zomerseizoen betekent, is nog onduidelijk.

De wijkagent (John Heij) roept mensen die meer weten of iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen. Dit kan door de wijkagent direct te contacteren of door het algemene politienummer (0900-8844) te bellen.

Bron: Regio 15

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 8 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 12 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 13 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 13 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 15 uur geleden