Afbeelding

Gewapende woningoverval Wassenaar, politie zoekt getuigen

Politie 112

Vanmorgen, maandag 24 oktober heeft er op de Konijnenlaan in Wassenaar een gewapende overval plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar drie verdachten. 

De politie kreeg maandag even voor 9:30 uur de melding dat drie gewapende mannen een woning waren binnengedrongen op de Konijnenlaan in Wassenaar. De 72-jarige bewoonster van het huis en drie personen van een schildersbedrijf die in de woning aanwezig waren werden onder dwang vastgebonden. 

De verdachten zijn vervolgens het huis doorgegaan en met diverse waardevolle spullen vertrokken. De verdachten hebben voor hun vlucht gebruikt gemaakt van de bestelbus van het schildersbedrijf dat aan het werk was bij de woning. Deze bus is later op de dag teruggevonden op de Menkenlaan in Wassenaar, op enkele kilometers afstand van de plek van waar de woningoverval plaatsvond. Zowel in en rondom de woning als op de vindplaats van de bestelbus is onderzoek gedaan door de politie.

De politie is op zoek naar drie mannelijke verdachten. Allen waren ze in het zwart gekleed en hadden bivakmutsen over het hoofd getrokken. Heeft u meer informatie over de daders of kunt u op een andere manier hulp bieden bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bron: politie.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 8 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 10 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 11 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 16 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10