Afbeelding
Foto: Politie.nl

Voorschotense tieners (13 en 14 jaar) opgepakt voor overval tankstation Leiden

Politie 112

De politie heeft vanmorgen twee minderjarige verdachten aangehouden na een overval op een tankstation aan de Lammenschansweg in Leiden. Het gaat om twee jongens van 13 en 14 jaar uit Voorschoten. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 06.25 uur kwam de melding binnen dat er een overval gaande was in het tankstation. De twee overvallers bedreigden hierbij een medewerker met een vuurwapen en een mes. De medewerker raakte hierbij niet gewond. De twee vluchtten vervolgens zonder buit het tankstation uit in de richting van het Betaplein. 

Na een korte zoekactie werden de twee verdachten in de omgeving van Polderpark Cronesteyn gezien en zij konden vervolgens direct worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Heeft u informatie?
De recherche doet op dit moment onderzoek en is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Hebt u informatie? Zag u iets verdachts in de omgeving van het tankstation in de ochtend van zondag 13 maart? Of hebt u camerabeelden uit de omgeving van bijvoorbeeld een videodeurbel? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Op de website politie.nl kan ook het tipformulier worden ingevuld. Camerabeelden kunnen daar worden toegevoegd.

Bron: politie.nl 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 7 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 7 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 13 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22