Afbeelding

Opruimactie GroenLinks bij station Voorschoten

Politiek

Persbericht GroenLinks

Op zaterdag 4 mei gaat GroenLinks Voorschoten met bestuur, de fractie en leden weer een deel van Voorschoten schoonmaken van plastic en ander zwerfafval. Vanaf 10.00 uur wordt er verzameld bij het station Voorschoten en gaan we in kleine groepjes de omgeving van het station van plastic en ander afval ontdoen. Iedereen mag meedoen!

Afgelopen jaar heeft GroenLinks Voorschoten meerdere keren een schoonmaakactie gehouden. Eerst rondom de Hoflandbrug, afgelopen december het Berkhoutpark. Zulke acties blijken nog steeds nodig. Ook nu weer in het voorjaar, als al het groen er weer uit schiet, en we graag daarvan willen genieten zonder al het afval er omheen.

Op zaterdag 4 mei willen we de omgeving van station Voorschoten onder handen nemen. Het zou mooi zijn wanneer een enthousiaste groep aanwezig kan zijn om tussen 10:00 en 12:00 uur het zwerfafval op te ruimen. Ook deze keer zullen we geholpen worden door ervaringsdeskundigen Jim en Lilly Platt (van Lillys Plastic Pickup).

Doe met ons mee zodat we een nog groter deel van Voorschoten kunnen schoonmaken van zwerfafval. Tegelijkertijd ben je een uurtje actief bezig in de buitenlucht en heb je de gelegenheid voor een praatje met je medebewoners van Voorschoten.

We verzamelen om 10.00 uur bij station Voorschoten en gaan dan in kleine groepjes de omgeving van plastic en andere afval ontdoen.

Wanneer jullie besluiten om mee te doen is het prettig om je eigen tuinhandschoenen mee te nemen. Misschien zijn er mensen die in het bezit zijn van een afvalgrijper?

Willen jullie verder indien mogelijk, een sterke zak voor het restafval meenemen. Wij zorgen voor zakken om apart het plastic in te verzamelen.

Tot ziens op zaterdag 4 mei bij de opruimactie bij station Voorschoten. Verzamelen om 10.00 uur bij het station.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Groep 8b RKBS De Regenboog winnaar Magazine Awards Zuid Holland 45 minuten geleden
Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 1 uur geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 2 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 21 uur geleden