Esther Mierement is benoemd tot burgercommissielid voor D66
Esther Mierement is benoemd tot burgercommissielid voor D66 Foto: AVEQ Den Haag

D66 versterkt met Esther Mieremet

Politiek Politiek Persberichten Politiek

(persbericht) Op 12 november is Esther Mieremet namens D66 geïnstalleerd als burgercommissielid in de gemeenteraad van Voorschoten. Daarmee heeft de gemeenteraadsfractie van D66 een waardevolle versterking gekregen.

“Esther is een actieve en betrokken Voorschotenaar”, aldus D66-fractievoorzitter Adriaan Andringa. “In het dagelijks leven werkt ze voor een organisatie die zich inzet voor een veilig internet voor iedereen. Daarnaast is ze vrijwilliger bij hockeyclub MHC Forescate en was ze dat bij de Fortgensschool. Die ervaring neemt ze nu mee naar de raadszaal van Voorschoten en daar zijn we als D66 heel blij mee.”

Brug tussen inwoners en gemeente
Esther zal lid worden van de commissie Mens en Samenleving van de gemeenteraad. Daarin wordt gesproken over onderwerpen als onderwijs, sport, zorg, armoede en jeugdhulp. Esther Mieremet: “Ik woon al veertien jaar in Voorschoten en ben actief bij onderwijs en sportverenigingen betrokken. In die periode ben ik eigenlijk nauwelijks met gemeentepolitiek in aanraking geweest. Daar wil ik nu verandering in brengen. Als burgercommissielid wil ik een brug zijn tussen inwoners en de gemeente, mensen uitleggen waarom besluiten genomen worden en ophalen bij mede-Voorschotenaren hoe zij het beleid van de gemeente ervaren. Ik kijk er naar uit om voor Voorschoten aan de slag te gaan.”

Nieuws overzicht

Afbeelding
Een mooi Weekend van Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
PvdA: Zet de Vlietwijk centraal! 21 uur geleden
Afbeelding
Poëzieroute Voorschoten start met gedicht van Anne Remijn 22 uur geleden
Afbeelding
Dokter Otto van Eysden gaat met pensioen! 22 uur geleden 1
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding voor vertrekkende Peter Dik 23 uur geleden