Esther Mierement is benoemd tot burgercommissielid voor D66
Esther Mierement is benoemd tot burgercommissielid voor D66 Foto: AVEQ Den Haag

D66 versterkt met Esther Mieremet

Politiek Politiek Persberichten Politiek

(persbericht) Op 12 november is Esther Mieremet namens D66 geïnstalleerd als burgercommissielid in de gemeenteraad van Voorschoten. Daarmee heeft de gemeenteraadsfractie van D66 een waardevolle versterking gekregen.

“Esther is een actieve en betrokken Voorschotenaar”, aldus D66-fractievoorzitter Adriaan Andringa. “In het dagelijks leven werkt ze voor een organisatie die zich inzet voor een veilig internet voor iedereen. Daarnaast is ze vrijwilliger bij hockeyclub MHC Forescate en was ze dat bij de Fortgensschool. Die ervaring neemt ze nu mee naar de raadszaal van Voorschoten en daar zijn we als D66 heel blij mee.”

Brug tussen inwoners en gemeente
Esther zal lid worden van de commissie Mens en Samenleving van de gemeenteraad. Daarin wordt gesproken over onderwerpen als onderwijs, sport, zorg, armoede en jeugdhulp. Esther Mieremet: “Ik woon al veertien jaar in Voorschoten en ben actief bij onderwijs en sportverenigingen betrokken. In die periode ben ik eigenlijk nauwelijks met gemeentepolitiek in aanraking geweest. Daar wil ik nu verandering in brengen. Als burgercommissielid wil ik een brug zijn tussen inwoners en de gemeente, mensen uitleggen waarom besluiten genomen worden en ophalen bij mede-Voorschotenaren hoe zij het beleid van de gemeente ervaren. Ik kijk er naar uit om voor Voorschoten aan de slag te gaan.”

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 13 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 16 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 18 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00