<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Succes voor Goederaad Taekwon-Do. Foto: PR
Succes voor Goederaad Taekwon-Do. Foto: PR
Sport

Sportinstituut Goederaad Taekwon-Do succesvol in Den Haag

  Sport

Sportinstituut Goederaad heeft afgelopen zondag met succes deelgenomen aan een Clubkampioenschap in Den Haag. Het toernooi is georganiseerd door Marrisgym Den Haag. Sportinstituut Goederaad werd vertegenwoordigd door 8 deelnemers en 3 scheidsrechters. Prijzen waren te winnen op vier onderdelen: sparring, stijl, gesprongen traptechniek en Powerbreken.

Leraar Marco Zandbergen legt uit dat bij Powerbreken maar één winnaar mogelijk is en dat de winnaar de titel "Beast of the Championship" krijgt. De deelnemers mogen zelf kiezen welke techniek ze gebruiken om zoveel mogelijk planken te breken. Na spannende succesvolle breektechnieken bleef uiteindelijk Jimmy Hendriks over met 2 andere deelnemers. Jimmy was de enige die de laatste hoeveelheid planken doorkreeg en daarmee de titel "Beast of the Championship" mag dragen. Door een blessure moest Jimmy het goud voor de gesprongen traptechniek op 2,50 meter hoog aan de uiteindelijke winnaar laten. Het sparsysteem is semi-contact en dat betekent dat met gecontroleerde hand- en voettechnieken punten gescoord kunnen worden. Sportinstituut Goederaad heeft de volgende prestaties geleverd.

Behaalde prijzen op het onderdeel sparring:
Goud voor:                            Zilver voor:                    Brons voor:            
Adebullah Kohistani             Jimmy Hendriks            Asadullah Kohistani
Floris Kraaijenbos                Elzahraa Bakr               Anwar Kherkheck
    
Behaalde prijzen op het onderdeel stijl:
Goud voor:                      Zilver voor:                           Brons voor:        
Asadullah Kohistani        Adebullah Kohistani        Elzahraa Bakr
                                        Floris Kraaijenbos

De deelnemers van Sportinstituut Goederaad hebben flink getraind om tot deze resultaten te komen. Eervolle vermeldingen voor Stijn Duivendijk en Elfarouq Bakr die beide partijen gewonnen hebben maar net buiten de prijzen bleven in de halve finales. Marco besluit dat het een sportief toernooi was waar hij tevreden op terug kijkt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten