<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Tennisvereniging Forescate organiseert de Zomer Challenge
Tennisvereniging Forescate organiseert de Zomer Challenge
Sport

Nieuw bij Tennis Vereniging Forescate: Zomer Challenge

  Sport

Familievereniging TV Forescate staat erom bekend  open te staan voor iedereen. Deze zomer wordt dat nog eens extra benadrukt doordat het park de hekken opent voor diegenen die eens willen proberen of tennis wellicht hun sport is. TV Forescate presenteert de Zomer Challenge!

Altijd al willen tennissen? Gaat jouw sport wellicht net de zomerstop in, of mag je voorlopig door de coronamaatregelen nog even niet sporten? Dan ben je bij TV Forescate aan het juiste adres. Je kunt deze zomer lid worden en onbeperkt vrijspelen. We willen aan iedereen laten zien hoe leuk tennissen is. Dus kom het uitproberen deze zomer.

Je kunt deze zomer vanaf 1 juni tot en met 31 augustus op twee manieren mee doen met de Zomer Challenge bij TV Forescate. Je kunt voor het speciale tarief van slechts €69 drie maanden lang onbeperkt gebruik maken van de banen bij TV Forescate. En voor een klein beetje meer kun je ook nog eens vier proeflessen nemen in de maand juni. Perfect om de beginselen van het tennis weer op te pakken of om juist kennis te maken met de basisprincipes van tennis. Voor ieder wat wils dus. Meld je je in mei al aan voor de Zomer Challenge, dan betaal je tot 1 juni nog niks. Kinderen tot en met 18 jaar krijgen korting op hun deelname aan de Zomer Challenge.

Als je je aanmeldt voor de Zomer Challenge bij TV Forescate, kun je er die maanden 7 dagen in de week terecht. Doordeweeks kun je overdag vanaf 9 uur terecht en ’s avonds tot 23 uur. In het weekend zijn de banen open van 9 tot 18 uur. Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Dan kun je de periode dat je tennist een leenracket op de club krijgen.

De eerste week van de Zomer Challenge zal je door het bestuur uitgelegd krijgen hoe het er op TV Forescate regulier voor nieuwe leden aan toe gaan, waarna je meteen aan kan sluiten bij jouw eerste training. Vervolgens heb je de gehele zomer de kans om je tennistalent verder te ontwikkelen. We zullen de Zomer Challenge afsluiten met een gepast evenement, waar we uiteraard de coronavoorschriften in acht zullen nemen.

Speciaal voor de allerkleinsten bieden we in dezelfde periode ook nog een nieuwe serie maak kennis met tennis aan die op 27 mei zal starten. Ideaal voor de allerjongste jeugd om onder begeleiding van een professionele trainer met leeftijdsgenootjes de basisbeginselen van tennis onder de knie te krijgen.

Kortom, TV Forescate biedt deze zomer een divers aanbod aan om op jouw eigen niveau met tennis aan de slag te gaan. Aanmelden voor de Zomer Challenge kan via ons aanmeldformulier op www.forescate.nl Vragen? Stel ze gerust via leden@forescate.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten