<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Sport

Seniorenfit MHC Forescate weer van start

  Sport

Na een kleine twee maanden stil gelegen te hebben vanwege het coronavirus is op het gezellige complex bij MHCForescate woensdag 20 mei Seniorenfit weer van start gegaan. Vanwege de grote belangstelling is direct gestart met twee groepen van max. 20 personen. 

Iedereen was blij elkaar in goede gezondheid in deze coronatijd weer te zien. Zeer serieus en met onderling veel plezier worden door de deelnemers de oefeningen uitgevoerd .Iedereen had voor de eerste keer een eigen stok meegenomen van 1 ½ meter tot 2 meter. Niet alleen was zo op ludieke wijze de afstand in te schatten, maar vooral belangrijk er werden vooral ook oefeningen meegedaan. Onder zeer professionele begeleiding wordt bij Seniorenfit voor een ieder bekeken wat de mogelijkheden zijn en hoe intensief men met de verschillende oefeningen mee kan doen.

In principe wordt er altijd buiten gesport afhankelijk van het weer. Binnen is voorlopig niet mogelijk in verband met het coronavirus. Op het complex is meer dan voldoende ruimte voor de 1 ½ meter afstand ,zowel rondom de velden als binnen het veld.

Iedereen houdt zich keurig aan deze voorgeschreven afstand. MHCForescate heeft het complex zodanig ingericht dat verschillende looproutes duidelijk zijn aangegeven naar de velden. Er is één ingang en één uitgang, zodat men nooit tegen elkaar inloopt.

Serniorenfit (onderdeel van Buurthuis van de Toekomst) bij MHCForescate groeit nog steeds. Er is gewoon inloop en tegen een kleine vergoeding kan men meedoen. Na afloop (helaas nu even niet vanwege corona) krijgt men ook nog een kopje koffie, thee of chocolademelk en wordt nog nagepraat door degenen die dat leuk vinden.

Heeft u ook interesse , dan is er informatie in te winnen bij MHCForescate , Weddeloop 1 , voorlopig op de woensdagochtend vanaf 10 uur , dan ziet u tegelijkertijd ook, wat seniorenfit bij MHCForescate inhoudt .

Informatie is ook in te winnen per mail: seniorenfit@buurthuis-toekomst-Voorschoten.nl

Namens het gehele team van Seniorenfit, Aad Bol


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten