<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>In het midden Hans en Carmen Dijksterhuis. Voor het eerst in de geschiedenis van de VGC werd een echtpaar allebei kampioen.&nbsp;&nbsp;</p>

In het midden Hans en Carmen Dijksterhuis. Voor het eerst in de geschiedenis van de VGC werd een echtpaar allebei kampioen.  

(Foto's: Anita Kooijman )
Sport

Echtpaar Dijksterhuis clubkampioen golf 2020

  Sport

De Voorschotense Golf Club beleefde afgelopen weekend een unicum. Nog niet eerder in de geschiedenis van de vereniging werd een echtpaar clubkampioen. Carmen Dijksterhuis won bij de dames en echtgenoot Hans sleepte de eerste prijs bij de mannen in de wacht. 

Afgelopen zondag was een stralende dag met heerlijke temperatuur en weinig wind. Kortom, een uitstekende golfdag voor de 16 finalisten, 8 dames en 8 heren van VGC.

Om 9.30u blies de toeter de start voor de 1e ronde, 4 dames- en 4 heren flights in de baan. Ronde 2 om 11.00u en ronde 3 om 12.30u. Na het spelen van een aantal barrages werd om 14.30u de spannende finaleronde van 9 holes gespeeld en was de uitslag bekend.

Clubkampioen matchplay 2020 bij de dames is geworden Carmen Dijksterhuis, op de 2e plaats eindigde Marja vd Vlugt, de derde plaats was voor Ria Wassenaar. Bij de heren eindigde Hans Dijksterhuis op de 1e plaats, Rob Jongbloed eindigde als 2e en Cees Winters als 3e. De prijsuitreiking, op het terras, vond geheel volgens de corona-regels plaats dus, afstand, geen handje schudden, huggen of kussen (behalve de kampioenen natuurlijk). 

Er was alom grote waardering voor de wedstrijdcommissie die het dit jaar wederom mogelijk maakte om dit super gezellige toernooi te spelen. De leden kijken terug op een goed georganiseerd matchplay kampioenschap 2020 onder prima weersomstandigheden en in uitstekende sfeer. Het echtpaar Dijksterhuis kunnen als titelverdedigers uitkijken naar het matchplay kampioenschap 2021!!!


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten