Afbeelding

MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk

Sport Sport

Op een zonnige zaterdagmiddag verzamelde het JO14-2 team van MHC Forescate zich op het veld, klaar voor een uitdagende wedstrijd tegen de koploper in de competitie, Rijswijk JO14-1. De jongens van Forescate waren vanaf het eerste fluitsignaal vastbesloten om te winnen. Bij winst zouden ze namelijk op een gedeelde eerste plek komen met de tegenstander.

In de eerste twee kwarten ontvouwde het spel zich voornamelijk op de helft van Rijswijk, met Forescate die steeds de aanval zocht. Ondanks hun voortdurende inspanningen slaagden ze er echter niet in om de sterke verdediging van Rijswijk te passeren.

In het derde kwart zette Forescate opnieuw veel druk en creëerde enkele veelbelovende kansen, maar wist helaas niet te scoren. Hoewel een doorbraak uitbleef, bleven de jongens vechten voor elke meter op het veld. Het laatste kwart zagen we Forescate met hernieuwde energie en snelheid in de aanval gaan, maar het mocht niet baten. Het geluk was aan de zijde van Rijswijk, die bijna elke kans leek te benutten. Rijswijk ging deze keer, na een spannende pot, met de overwinning naar huis. 

De jongens van Forescate kunnen trots zijn op hun prestatie, want ze hebben gestreden tot de laatste seconde en fel van zich afgebeten. Het is duidelijk dat het recente teamuitje, waarbij ze gingen lasergamen in de duinen, eten bij een strandtent en gezwommen in de zee, hun band heeft versterkt. Tijdens dit teamuitje hebben ze ook gesproken over het belang van samenwerking en dat was duidelijk te merken op het veld bij deze spannende wedstrijd.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 2 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 15 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 16 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 18 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 22 uur geleden