<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
MijnContract.nl is gevestigd aan de Industrieweg in de Dobbewijk in Voorschoten. Foto: Vsk
MijnContract.nl is gevestigd aan de Industrieweg in de Dobbewijk in Voorschoten. Foto: Vsk
Ondernemer in beeld

MijnContract.nl: Geld besparen met slim contractbeheer

  Zakelijk

Al veel ondernemers hebben ervaren hoeveel zij kunnen besparen door hun contractbeheer uit handen te geven aan MijnContract.nl, het bedrijf van René Bos dat is gevestigd in de Dobbepoort in Voorschoten.

Voorschoten - René Bos, legt uit wat zijn bedrijf voor ondernemers maar ook voor verenigingen en bijvoorbeeld VVE's kan betekenen. 'Elke ondernemer sluit contracten af die nodig zijn om het bedrijf te laten draaien.
Denk niet alleen aan telefoon, ICT en leasecontracten, maar ook verzekeringen, onderhoudscontracten van machines, sponsorcontracten, energiecontracten en postcontracten. Bedrijven die met ons een overeenkomst aangaan, plaatsen al hun contracten in een eigen omgeving op MijnContract.nl. Zij krijgen toegang tot een dashboard waar zij snel en duidelijk overzicht krijgen van de aflooptermijnen, voorwaarden en eventuele dubbele contracten. Via MijnContract.nl ontvangen deze ondernemers een alert wanneer een contract af gaat lopen. En in dat laatste zit de meeste besparing. Want de meeste contracten worden, als ze niet tijdig worden opgezegd, automatisch verlengd. Automatisch zonder dat er gekeken wordt of het nog wel nuttig is en of de prijs nog wel scherp is.
MijnContract.nl signaleert niet alleen de vervaldata maar adviseert ook desgewenst over de inkoop en of kwaliteit van de dienstverlening. Niet elke ondernemer kan van alles op de hoogte zijn of heeft tijd als het om inkoop gaat. Hiervoor heeft MijnContract.nl de beschikking over een reeks van specialisten. Ingelogd bij MijnContract.nl vink je op je dashboard aan op welk gebied je advies wil.

Voor € 99,- per jaar heeft de ondernemer zijn contract administratie op orde en kan onbeperkt contracten uploaden. Wij werken volgens de meest gebruikte ISO-certificeringen en laten frequent het platform toetsen op veiligheid. Ook in het kader van de nieuwe AVG wetgeving voldoet MijnContract aan alle vereisten. Ondernemers die een account aanmaken op de website www.mijncontract.nl kunnen de eerste 30 dagen gratis kennismaken met de dienstverlening van MijnContract.nl.

Meer informatie? Ga naar www.mijncontract.nl en druk op de blauwe button.
Voor de leden van de Ondernemersvereniging Voorschoten houden wij op 12 februari een informatie bijeenkomst, aanmelden kan via de website van de ondernemersvereniging www.ondernemersverenigingvoorschoten.nl.'


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten