De regenboog boven Voorschoten vertegenwoordigd de diversiteit die zo kenmerkend is voor de ondernemers in Het Hart van Voorschoten. Foto: René Eleveld
De regenboog boven Voorschoten vertegenwoordigd de diversiteit die zo kenmerkend is voor de ondernemers in Het Hart van Voorschoten. Foto: René Eleveld

Voorschoten gastvrij en gezellig

Zakelijk

De regenboog is een symbool voor diversiteit en dat is precies wat kenmerkend is voor de ondernemers in het Hart van Voorschoten. Deze foto van onze dorpsgenoot René Eleveld sluit prachtig aan bij dit artikel over ons mooie centrum van Voorschoten.

Het is zomer! Heerlijke warme dagen en lange zwoele avonden liggen in het verschiet! In het centrum van Voorschoten is het fijn vertoeven, winkelend in de gezellige Schoolstraat en niet te vergeten de Schoolstraaat Boulevard. Met een drankje en een hapje kunt u overdag en op mooie zomeravonden heerlijk vertoeven onder de Lindebomen op de terrassen aan de monumentale Voorstraat en 's avonds kunt u zich culinair laten verwennen door de vele horeca ondernemers in het Hart van Voorschoten.

Wat maakt het centrum van Voorschoten zo speciaal? Is het het gevarieerde winkelaanbod, de gezellige markt op vrijdag waar mensen uit de hele regio op af komen, zijn het de prachtig bloeiende hanging baskets in het dorp, de nieuwe zitjes waar u even tijdens het winkelen neer kunt strijken of is het de vriendelijkheid en gastvrijheid van de ondernemers? Wij denken dat het laatste het meest kenmerkend voor de Voorschotense centrumondernemers is. De Voorschotense Centrum Ondernemer heeft aandacht voor de consument, service hebben zij hoog in het vaandel.

Om het centrum zo leuk en levendig te houden is er een actief Centrumondernemers bestuur. Voorzitter Bas te Riele, penningmeester Hans van den Boogaardt, de bestuursleden Gerard de Ru (veiligheid), Paul Bruijnzeels (horeca), Sandy Monker en Ingrid Nieuwenburg komen wekelijks bij elkaar om de belangen van de centrum ondernemers te behartigen en leuke acties en activiteiten te bedenken die het winkelen in het Hart van Voorschoten voor u als Voorschotense consument zo aantrekkelijk maakt.

Eén activiteit kunnen we al vast bekend maken, tijdens Het Weekend van Voorschoten begin september wordt er een grote modeshow georganiseerd waar de Voorschotense mode-ondernemers de nieuwste trends voor herfst en winter zullen presenteren.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten in het Hart van Voorschoten kijk dan op facebook voor het laatste nieuws van de centrumondernemers, en alle komende activiteiten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum 23 uur geleden 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00