Rens en Corné verhuren lasergame materialen in de regio Bollenstreek en Leiden
Rens en Corné verhuren lasergame materialen in de regio Bollenstreek en Leiden Foto: PR

13-jarige jonge ondernemer verhuurt lasergames in de Bollenstreek

Zakelijk Regio nieuws

(Persbericht) De dertienjarige Corné Heemskerk uit Rijnsburg heeft onlangs zijn eigen bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel. Sinds 1 januari verhuurt hij lasergame materialen in de regio Bollenstreek en Leiden. Zijn eerste klant heeft zich al gemeld en Corné is vol enthousiasme aan de slag gegaan.

Het is de achtste vestiging van een keten van Lasergame-verhuurbedrijven waar eigenaar Rens Zuiderwijk op negenjarige leeftijd mee is begonnen. De afgelopen jaren is het bedrijf gestaag doorgegroeid en inmiddels runt Rens op vijftienjarige leeftijd zijn bedrijf niet meer alleen, maar is hij samen met een aantal jonge ambitieuze compagnons nieuwe vestigingen gestart.

Afgelopen zomer zijn Rens en Corné met elkaar in contact gekomen. De vader van Corné had lasergame materialen gehuurd bij Lasergame Verhuur Westland voor een weekendje weg. Tijdens het ophalen en wegbrengen werd vol enthousiasme verteld over het bedrijf en de ontwikkelingen daarvan. Toevallig was Rens op zoek waren naar een vestiging in de omgeving van Leiden. De vader van Corné vertelde dit bij thuiskomst en dat was het moment voor Corné om een email te sturen naar Rens.

Daarna is alles in een stroomversnelling gekomen, na een aantal gesprekken hebben Rens en Corné de afspraken vastgelegd in een contract. Vervolgens heeft Corné zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en alle bankzaken geregeld. Nadat alles tot in de puntjes was uitgezocht, voorziet Corné nu de klanten in de omgeving van Leiden en de Bollenstreek van lasergame materialen. Deze kunnen gehuurd worden voor bijvoorbeeld stoere kinderfeestjes, bedrijfs- en klassenfeesten. Gezamenlijk hopen de ambitieuze jonge ondernemers het bedrijf verder over Zuid-Holland uit te breiden. 

Meer informatie vindt u op www.lasergameverhuurbollenstreek.nl