Afbeelding

Theehuis Jansland zoekt vrijwilligers en bestuursleden

Algemeen Regio nieuws

Theehuis Jansland biedt al meer dan 5 jaar een werkervaringsplaats aan jongeren en jong volwassenen met een autistisch spectrum stoornis, een spraaktaalstoornis en/of een lichamelijke beperking. Dit jubileum is recent op grootse wijze gevierd. Het theehuis draait volledig dankzij de inzet van vrijwilligers. De begeleiding van de jongeren wordt ook volledig door vr?willigers verricht.

Om begeleiding te kunnen blijven bieden aan de leerlingen is het theehuis op zoek naar nieuwe vrijwilligers op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het is mogelijk om in een ochtenddienst (van 10:00 tot 14:00 uur) of middagdienst (van 13:30 tot 17:30 uur) te werken. De werkzaamheden zijn heel divers. Voor meer informatie en/of aanmelden zie www.theehuisjansland.nl of kom zelf de sfeer proeven!

Daarnaast is Stichting Jansland ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Voor meer informatie zie www.theehuisjansland.nl of stuur een email naar theehuisjansland@gmail.com.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden